ایران و 7 کشور حوزه خلیجفارس برای کاهش تداخلات موبایل توافق کردند
ایتنا- تفاهمنامهای بین ۷ کشور حوزه خلیج فارس و ایران در خصوص کاهش تداخلات در باندهای فرکانسی GSM و صوت FM به امضا رسیده است.
مدیر سازمانهای تخصصی بینالمللی رگولاتوری گفت: اخیرا با دعوت اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) تفاهمنامهای بین ۷ کشور حوزه خلیج فارس و ایران به امضا رسیده تا تداخلات در باندهای فرکانسی GSM و صوت FM به حداقل برسد.
به گزارش ایتنا از فارس، علیرضا درویشی اظهار داشت: اخیرا با دعوت اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) تفاهمنامهای بین ۷ کشور حوزه خلیج فارس و ایران در خصوص کاهش تداخلات در باندهای فرکانسی GSM و صوت FM به امضا رسیده است.
مدیر سازمانهای تخصصی بینالمللی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: امیدواریم با اجرای این پروتکل تداخلات مرزی در آینده به حداقل برسد.
وی ادامه داد: علاوه بر این تفاهمنامه که میان ۸ کشور به امضا رسید، تفاهمنامه دیگری نیز بین ۷ کشور حوزه خلیج فارس امضا شد.
درویشی افزود: در این تفاهمنامه به دلیل اینکه ۳ جزیره ایرانی ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ، جزء لاینفک خاک ایران هستند، به صورت جزئی و خاص در مورد آنها صحبت نشده است و منطقی است که تمام مفاد این تفاهمنامه در مورد این سه جزیره نیز حکم فرماست.
مدیر سازمانهای تخصصی بینالمللی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یادآور شد: در اجرا اپراتورهای تلفنهمراه ایرانی باید به شکلی آنتنهای خودرا برای پوشش این ۳ جزیره نصب کنند که در این جزایر پوشش کامل داشته باشند.
سال گذشته و در زمانی که بیهودهگوییهای برخی کشورهای حوزه خلیج فارس در مورد مالکیت جزایر ۳ گانه ایرانی مطرح شده بود، اتفاق پیشآمده توسط یکی از اپراتورهای تلفنهمراه، خشم اذهان عمومی را برآشفت.
یکی از اپراتورهای تلفنهمراه، به دلیل پوشش شبکه ضعیف در یکی از این جزایر، این جزیره را جزء خاک کشور امارات قلمداد کرد و برای واردشدندگان به این جزیره ایرانی، پیام رومینگ خوشآمد گویی به کشور امارات را ارسال کرد.
در این جزیره پوشش اپراتور ایرانی بسیار ضعیف و از طرف مقابل پوشش شبکه اپراتور امارتی بسیار قوی بود.
پس از آن با تذکر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورهای تلفنهمراه ملزم به ایجاد پوشش کامل در جزایر شدند.