بنا به پیشبینیهای سیسکو، اینترنت همه چیز یا اینترنت اشیاء (Internet of Things) جهان را به عصر نوینی رهنمون خواهد شد.
اینترنت اشیاء در واقع گردآورنده انسانها، اشیاء، فرایندها و دادهها در یک محیط شبکهای است که در آن میتوان تمام ابزارها – از ماشین لباسشویی و تلویزیون گرفته تا سیستمهای روشنایی و حتی درب منازل – را کنترل و مدیریت نمود.
در واقع در این فناوری، همه چیز به اینترنت متصل است.
اینترنت اشیاء با تبدیل کردن اطلاعات به عمل، قابلیتهای نوینی ایجاد کرده و فرصتهای اقتصادی بینظیری در اختیار افراد، کسب و کارها و کشورها قرار میدهد.
به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه خبری MenaFn، شرکت سیسکو در گزارش اخیر با اشاره به این موضوع، از ظرفیتهای عظیم اینترنت اشیاء سخن گفته و تاکید کرده که این فناوری همچون بازار بزرگی از فرصتهای شغلی است که ارزش آن در ده سال آینده به ۱۹ تریلیون دلار میرسد.
بنا به گفته سیسکو، از این مبلغ، ۱۴.۴ تریلیون دلار به بخش خصوصی و ۴.۶ تریلیون دلار به بخشهای عمومی و دولتی تعلق خواهد گرفت.
طارق غول، مدیر سیسکو در منطقه خلیج فارس، منطقه شام و پاکستان گفت سازمانهای فناوری اطلاعات باید خود را برای عصر اینترنت همه چیز مهیا سازند.
وی افزود آنچه که ما امروز شاهد هستیم، ظهور مفهوم اقتصاد برنامههای کاربردی است. به عبارت دیگر از امروز به بعد، نگاهها به ابزارهای مختلف منحصر و محدود نمیشود بلکه توجهها به سمت پشتیبانی از تعداد فزاینده برنامههای کاربردی نصبشده بر روی انواع دستگاههایی که با هم در ارتباط هستند سوق خواهد یافت.
بر اساس برآوردهای سیسکو، منطقه خاورمیانه یکی از بزرگترین سودبران این تغییر و تحول گسترده خواهد بود.
سیسکو همچنین پیشبینی کرده که منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در زمینه ترافیک دادههای همراه نیز رشد چشمگیری را شاهد باشد.
گفته میشود این حوزه تا سال ۲۰۱۷ میلادی ۷۷ درصد رشد خواهد کرد.
فیلترینگ
سرعت پایین
نظارت های غیرمسئولانه
مخالفت با فناوری های نوین
به سر بردن در عصر حجر دیجیتال!!!