او در ادامه گفت : تعداد پورتهاي نصب شده در كل كشور را بيش از 30 هزار پورت است. بيش از 3 هزار كاربر ADSL در كل كشور از طريق پارس آنلاين ارتباط دارند. بيش از 30 مركز مخابراتي تهران و حدود 40 درصد اين مراكز را تحت پوشش اينترنت پرسرعت قرار مي دهيم كه مخابرات موافقت كرده اين مراكز را به 47 مركز افزايش دهد.
قاجار با اشاره به تعامل مخابرات با اشاره های PAP گفت : همكاري در مخابرات در استان تهران نسبت به سال گذشته با شركتهاي PAP قابل ستايش است و هم اكنون در 15 مركز مخابراتي تهران در حال سرويس دهي هستيم. هم اكنون نزديك به 80 مركز مخابراتي در استان تهران وجود دارد كه از اين بين ، همه مراكز امكانات تامين فضا براي نصب كانكس را ندارند.
همكاري مخابرات را يكي از عوامل پيشرفت كار شركتهاي PAPاست. مديريت كلان مخابرات تهران به طور كامل از شركتها حمايت ميكند، اما بدنه مخابرات تنها مديريت نيست و ساخت دولتي آن بايد تغيير كند.
او درباره وضعیت ADSL تهران گفت : در حال حاضر مناطق 7 و 3 تهران با سرعت گسترش و توسعه پيدا كرده است و ما در حال واگذاري ADSL هستيم. در مناطق 2 و 4 كار به كندي پيش مي رود و در منطقه 5 كه جنوب تهران محسوب ميشود به نوعي كار متوقف است كه بايد شركت مخابرات در رفع مشكلات فني اين مناطق از ما حمايت كند. زمان دريافت سرويس ADSL را يك هفته است. از زمان تقاضا براي نصب سيستم تا اتصال به شبكه اينترنت تنها يك هفته طول ميكشد.
قاجار سپس عنوان کرد : ظرف مدت يك ماه آينده در همه مناطق تهران ADSL راه اندازي ميشود . حدود 50 درصد از كاربران ADSL در كشور را تهران تشكيل ميدهد و به جرات ميتوان گفت تهران نقش تعيين كنندهاي براي توسعه اينترنت پر سرعت در كل كشور دارد. در شهرستانها با توجه به امكانات فضا ، ارايه سرويس به مراتب آسان تر صورت مي گيرد و در حال حاضر در 23 شهر تجهيزات نصب كرده در 10 شهر امكان ارايه سرويس وجود دارد.
او در مورد نقش تبلیغات در فراگیری اینترنت پرسرعت گفت : تبليغات را يكي از عوامل فرهنگ سازي ADSL در كشور است. با توجه به آن كه حجم تبليغات پارس آنلاين در مورد ADSL چندين برابر شركتهاي ديگر است ، اما تبليغات در سطح بيلبورد نميتواند مزايا و روش استفاده از ADSL را اطلاع رساني كند. صدا و سيما بايد از طريق برنامههاي خود فرهنگ ADSL را در بين مردم جا بياندازد و اين يكي از درخواستهاي ما است كه بايد به گوش مسوولين رسانده شود.
قاجار با انتقاد از عملکرد صدا و سیما گفت : بايد از زاويه ملي به ADSL نگاه كرد ، چرا كه اينترنت پرسرعت در جهت توسعه علم و دانش دركشور بسيار موثر است و تلويزيون به عنوان رسانه ملي وظيفه دارد كه منابع اطلاعاتي را در اختيار مردم قرار دهد. همه ميدانند اينترنت چه مزاياي عظيمي براي كشور در بر دارد و حال بايد از صدا و سيما سوال شود كه چرا اينترنت اجازه تبليغ در تلويزيون را ندارد.
او با اشاره با تعرفه های اینترنت ADSL گفت : يكي از دلايل تفاوت قيمت ADSL شركتهاي مختلف ، پهناي باندي است كه از سوي اين شركت در اختيار مشتري قرار مي گيرد. يكي از عوامل تعيين كننده كيفيت سرويس ADSL اين است كه چه نسبتي از اشتراكات خدمات را به مشتري دهيم ، چرا كه بعضي از شركتها پهناي باند كمي را در اختيار تعداد بيشتري از مشتريان قرار ميدهند.
مدیر عامل پارس آنلاین ارتباطات در مورد عملکرد شرکت خود گفت : سرويس خوب و با كيفيت مناسب پارس آنلاين با توجه به بالا بودن قيمت , كاربران هميشگي خود را دارد . بايد مخابرات شرايطي را فراهم كند كه تعرفهها كاهش پيدا كند ، چرا كه با وجود قيمتهاي بالا , پورتهاي شركتهاي PAP غير قابل استفاده ميماند و اين به ضرر ما است.
قاجار در خاتمه گفت : براي توسعه ملي ADSL مخابرات چارهاي جز تعديل هزينههاي خود ندارد و اگر ميخواهد در پايان برنامه چهارم توسعه تعداد كاربران ADSL را به يك ميليون و 200 نفر برساند بايد در تعرفهها تجديد نظر كند. كاهش قيمت به نفع شركتهاي PAP است ، اما دست آنها نيست.