۲
۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۱:۰۰

عینک گوگل: هزینه تولید ۸۵ دلار؛ قیمت فروش ۱۵۰۰ دلار

ایتنا - می‌توان گفت گوگل به ازای هر یک دستگاه عینک هوشمندی که در بازار به فروش می‌رساند ۱۷.۶ برابر سود می‌کند.
عینک گوگل: هزینه تولید ۸۵ دلار؛ قیمت فروش ۱۵۰۰ دلار


شرکت گوگل Glass را به عنوان نخستین عینک هوشمند موجود در بازار جهانی با قیمت ۱۵۰۰ دلار به فروش می‌رساند و برای نمونه اولیه این محصول مشتریان زیادی را هم جذب کرده است.


به گزارش ایتنا از رایورز، با وجود آنکه عینک هوشمند گوگل نسبت به دیگر فناوری‌های کاربردی موجود در بازار قیمت گرانی دارد و امکان خرید آن برای همگان فراهم نیست، مرکز TearDown بررسی جدیدی انجام داده است که نشان می‌دهد هزینه مواد اولیه و تجهیزات به کار رفته در این عینک تنها ۷۹.۷۸ دلار است.

بر این اساس هر دستگاه عینک هوشمند گوگل با هزینه کارخانه‌ای ۵ دلار به تولید می‌رسد و اگر این رقم را به هزینه مواد اولیه اضافه کنیم می‌توان گفت که هر عینک Glass گوگل با هزینه ۸۵ دلار تولید می‌شود.

البته باید گفت که این شرکت بزرگ اینترنتی هزینه‌های فراوانی را صرف بخش تحقیق و توسعه می‌کند تا بتواند مطالعات لازم برای طراحی و ساخت محصولات جدید را انجام دهد.

با این وجود بد نیست بدانید بسیاری از قطعات سخت‌افزاری که در عینک هوشمند Glass مورد استفاده قرار می‌گیرند در گوشی‌های هوشمند امروزی یافت می‌شوند و در بخش نرم‌افزار هم شرایط به همین صورت دنبال می‌شود.


این عینک در بخش نرم‌افزاری شامل نسخه اصلاح شده سیستم‌عامل اندروید می‌شود و گوگل برای آن از فناوری تشخیص صدای خود استفاده کرده است.

البته باید توجه داشته باشید که این عینک ۸۵ دلاری باعث ابداع پلتفورم، ابزار، خدمات و قابلیت‌های جدید در گوگل شده است و این شرکت اینترنتی قصد دارد همچنان بر سرمایه‌گذاری‌های خود روی آن ادامه دهد.

با همه این تفاسیر می‌توان گفت گوگل به ازای هر یک دستگاه عینک هوشمندی که در بازار به فروش می‌رساند ۱۷.۶ برابر سود می‌کند.
 
کد مطلب: 30378
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
البته هزینه نرم افزارهای اون رو هم باید حساب کنید و هزینه پژوهش هایی که روی اون انجام شده
ایران نیست که نرم افزار کرک شده هزارتومانی بخری!!!!
mohammad
feedback
Romania
دقیقا
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ