۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۹

نارضایتی از نحوه انتخاب برگزیدگان ICT

جشنواره ای که اول نداشت
ایتنا- این جشنواره در هیچ محوری، رتبه اول نداشت و فعالان و شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به صورت مشترک رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده بودند.
نارضایتی از نحوه انتخاب برگزیدگان ICT


چهارمین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات صبح امروز همزمان با ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات با حضور رئیس جمهور، وزیر اطلاعات ، وزیر ارتباطات و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار و به برگزیدگان فعال در این حوزه طی یک سال گذشته جوایزی اعطا شد؛ اما نحوه ارزیابی و انتخاب برگزیدگان این جشنواره با نارضایتی فعالان این بخش همراه بود.


به گزارش ایتنا از مهر، جشنواره ملی فاوا چند سالی است که در روز جهانی ارتباطات و صرف هزینه های بسیار توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود اما هر سال فعالان بخش خصوصی که با روی خوش وارد سالن اجلاس سران برای شرکت در این جشنواره می شوند با نارضایتی این سالن را ترک می کنند.

امسال نیز برگزاری این جشنواره ملی توسط دولت تدبیر و امید تفاوتی با برگزاری آن در سالهای قبل نداشت و ارزیابی فعالان فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با ابهاماتی روبرو بود.

از جمله نکات جالب توجه در این جشنواره که در ۸ بخش، فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد ارزیابی قرار گرفته اند این است که این جشنواره در هیچ محوری، رتبه اول نداشت و فعالان و شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به صورت مشترک رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده بودند.

به نظر می رسد داوران این جشنواره برای آنکه شرکتهای ارائه دهنده خدمات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دست خالی این جشنواره را ترک نکنند به تمامی فعالان این بخش در قالب رتبه های دومی و سومی مشترک جوایزی دادند.

برای مثال دو اپراتور فعال تلفن همراه کشور، به صورت مشترک جایزه سومی این جشنواره را در بخش تلفن همراه دریافت کردند و داوران نتوانسته بودند میان خدماتی که این دو اپراتور ارائه می دهند تفاوتی قائل شوند.

این درحالی است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم بارها در زمینه ارزیابی عملکرد ارائه دهندگان خدمات ارتباطی تاکید داشته و قرار بوده که ارائه دهندگان خدمات این حوزه بر اساس عملکرد کیفی و کمی بر مبنای شاخص های مدنظر ارزیابی و رتبه بندی شوند و حتی سرویس دهندگانی که رتبه های پایین ارزیابی را به خود اختصاص می دهند نیز معرفی شوند؛ اما آنچه که در این جشنواره به چشم می خورد تمامی ارائه دهندگان هریک به نحوی مورد تقدیر قرار گرفتند بدون آنکه از شاخص های ارزیابی آنها حرفی به میان آید.

ارائه دهندگان و فعالان خدمات ICT نیز از این ارزیابی و انتخابهای صورت گرفته در این جشنواره، ابزار نارضایتی کردند و معتقد بودند که انتخاب برگزیدگان به دور از کار مطالعاتی و کارشناسی صورت گرفت.

در بخش های مختلفی چون کارگروه اطلاع رسانی و رسانه نیز این جوایز، به سایتهای غیرمرتبط و غیر تخصصی اهدا شد.

این درحالی است که در این بخش، ارسال آثار به صورت اینترنتی و الکترونیکی به دلیل مشکلات فنی برای بسیاری از اصحاب رسانه و خبرنگاران علاقه مند به شرکت در این جشنواره ممکن نبود و با وجود اعلام این موضوع، دبیرخانه این جشنواره از متقاضیان خواست آثار خود را به صورت دستی به دبیرخانه این جشنواره ارائه کنند؛ جشنواره ای که نام فناوری اطلاعات را یدک می کشد.

انتقاد بر سر جشنواره ملی فاوا که با صرف سرمایه های هنگفت کشور برپا می شود ۴ سال است که اعلام می شود اما به نظر می رسد برگزارکنندگان آن تنها به صرف برگزاری یک جشنواره و بدون توجه به هزینه هایی که صرف می شود و بدون توجه به اینکه شاید ارزیابی های صحیح این جشنواره بتواند در توسعه این بخش موثر واقع شود، آن را برپا می کنند.
کد مطلب: 30570
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ