وزیر ارتباطات: از کیفیت خدمات اپراتور اول و دوم راضی نیستیم
ایتنا- واعظی: مسلم است که مقدار تشعشعات کاهش پیدا کرده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به کندی سرعت نرمافزار موبایلی وایبر که به این وزارتخانه نسبت داده شده است، گفت: از نظر ما هیچ کندی روی این نرمافزار بوجود نیامده است و ما قصد نداریم شبکههای اجتماعی را که مردم از آن استفاده مناسب می کنند، کند و یا مسدود کنیم.
به گزارش ایتنا از مهر، محمود واعظی در حاشیه آغاز به کار پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی تله کام در جمع خبرنگاران در پاسخ درباره اینکه کندی سرعت نرم افزار وایبر را به دلیل استفاده از نرم افزار فیلترینگ هوشمند به وزارت ارتباطات نسبت می دهند، اظهار داشت: از نظر ما هیچ کندی روی سرعت نرم افزار وایبر بوجود نیامده و اینکه می گویند ما قصد کند کردن این نرم افزار را داریم به هیچ وجه درست نیست.
وی افزود: تمامی شبکه های اجتماعی که مردم از آن استفاده مناسب دارند باید در خدمت مردم باشند. از نظر اقتصادی نیز وزارت ارتباطات باید مدعی باشد که استفاده از این نرم افزارها در درآمد این وزارتخانه تاثیر می گذارد که در این زمینه نیز ما مدعی نیستیم که با وجود استفاده از این نرم افزارها درآمدمان کم شود.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: وزارت ارتباطات ارتباطی با کند شدن سرعت دسترسی به نرم افزار وایبر ندارد.
کاهش تشعشعات و پارازیتها واعظی در مورد آخرین وضعیت کمیته تصمیم گیری به موضوع پارازیت ها با توجه به آخرین اظهارات سازمان محیط زیست در خصوص مضرات امواج و پارازیت ها گفت ما جلسات متعددی را با وزیر بهداشت، وزیر دفاع، رئیس سازمان محیط زیست و سه بخش دیگر از دستگاه های اجرایی داشته ایم که بر اساس آن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در چندین دوره در مناطق مختلف تهران رصد میدانی انجام داد و گزارشی تهیه کرد که این گزارش با امضای هفت دستگاه به خدمت رئیس جمهور ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه از اقداماتی صورت گرفته در این خصوص اطلاعی ندارد، افزود: بر اساس گزارش تهیه شده مسلم است که مقدار تشعشعات کاهش پیدا کرده است.
IPTV بدون انحصار واگذار میشود وزیر ارتباطات در خصوص آخرین وضعیت ارائه مجوز تلویزیون اینترنتی که هفته گذشته قرار بود ارائه شود، اما به تعویق افتاد، گفت: هیچ مشکلی برای صدور فنی پروانه تلویزیون اینترنتی وجود ندارد و تنها مسائل فنی و اختلاف نظراتی در سازمان صدا و سیما به وجود آمده که ارائه این پروانه را به تاخیر انداخته است.
واعظی افزود: محتوای تولیدی تلویزیون اینترنتی
شبکههای اجتماعی مناسب را مسدود نمیکنیم
ارتباطی با وزارت ارتباطات ندارد و بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات زیرساختی که قرار است صدا و تصویر را بر روی پروتکل اینترنت ارائه دهد در حیطه ارائه مجوز از سوی وزارت ارتباطات است. بر این اساس ما قصد نداریم در این زمینه انحصار ایجاد کنیم و هر شرکتی که توانایی خدمت در این حوزه را داشته باشد میتواند مجوز IPTV دریافت کند در همین حال کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در حال صدور پروانه جدید برای شرکت های اینترنتی است تا فعالیت این شرکت ها بدون محدودیت امکان پذیر شود.
کیفیت اینترنت و موبایل راضیکننده نیست وی در مورد وضعیت کیفیت خدمات ارتباطی با تاکید بر اینکه یکی از سیاست های جدی وزارت ارتباطات رصد کیفیت خدمات این بخش است، گفت: غیر از یک ماه گذشته که دو اپراتور ایرانسل و همراه اول به دنبال تغییر ETSها برای ارتقاء شبکه به نسل سوم و چهارم بوده است و اختلالاتی در این زمینه بوجود آمده در سایر مواقع وضعیت کیفیت موبایل بهتر از گذشته بوده است، اما با این وجود هنوز ما راضی نیستیم و امیدواریم با گسترش نسل سوم و چهارم موبایل کیفیت ارتباطات بالا رود.
وزیر ارتباطات افزود: جلسه ای با اپراتورهای موبایل نیز برگزار کرده ایم، تا برای ارائه کیفیت خوب خدمات تلاش کنند.
واعظی در مورد وضعیت اینترنت نیز گفت: اینترنت فعلی کشور به اندازه تعرفه ای که مردم می پردازند، باکیفیت نیست ما تلاش کردیم با تخفیف ۳۵ درصدی قیمت پهنای باند کیفیت بهتری را از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات شاهد باشیم، اما همچنان این کیفیت مشکل دارد و راضیکننده نیست بر این اساس سامانه تلفنی ۱۹۵ برای ارائه شکایات از کیفیت و اختلالات سرویس های اراتباطی درخدمت مردم قرار گرفته است.
وی در مورد رومینگ ملی نیز گفت: سه اپراتور بر اساس آنچه امضا کرده اند موظف به ارائه خدمات در حوزه رومینگ ملی هستند و طی چند ماه گذشته کیفیت تلفن همراه در مناطقی که پوشش دهی وجود نداشته، بهتر شده است. امیدواریم با سراسری شدن خدمات رومینگ در مرحله بعد وارد طرح تعویض اپراتور بدون تغییر شماره (ترابردپذیری) باشیم.
وزیر ارتباطات در مورد فعال شدن اپراتور مجازی تلفن همراه در کشور نیز گفت: کارگروهی برای بررسی این طرح آغاز به کار کرده و مشاوری نیز در نظر گرفته ایم که در حال نهایی کردن این پروژه هستند، امیدواریم تا سال آینده همین موقع راهاندازی اپراتور مجازی تلفن همراه را خبر دهیم.
پانزدهمین نمایشگاه بین المللی مخابرات از 14 تا ۱۷ مهر ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برپا است.
اقای وزیر دامنه پارازیت های قاتل در بازه های زمانی مختلف کم و زیاد میشود. براشون سخت نیست که سطح تشعشعات رو کم بکنند تا شما تحقیقاتتون رو تکمیل کنید و اعلام کنید که پارازیت ها کم شده بعد ولوم پارازیت افکنشون رو دوباره تا اخر بچرخونن و ملت مظلوم رو از لطف بی کرانشون بهره مند کنند.
بابا اینترنت رو بیخیال تعرفه مکالمه خیلی گرونه...!!
بیش از حد گرونه چرا جلوی گرانی ها رو نمیگیرین؟؟
اونا که ثانیه ای پول در میارن نگران ورشکست شدن آن ها هستید؟
اقای وزیر این سامانه 195 رو برای رسیدگی به مشکلات کاربران ایجاد کردید یا برای دفاع از شرکت های متخلف در برابر کاربران؟ در صفحه کلوبتون دهها شکایت از عملکرد این سامانه دریافت کردید اما این سامانه رسما شده سخنگوی شرکت های متخلف و پاسخی که به شاکیان ارائه میده دقیقا همون پاسخ شرکت های متخلف است. و البته باز هم میگم. تا مشکل پهنای باند داریم تخلفات گسترده و گرانی و در نتیجه نارضایتی کاربران ادامه خواهد داشت.
پارازیت میندازن و همه رو در معرض بیماری قرار میدن و مردم رو کلافه میکنن چون بعضی برنامه ها بر علیه نظام تبلیغ میکنند. سوال اینجا است که این پارازیت ها موثرترین تبلیغ علیه نظام نیست؟
اقای وزیر کمبود پهنای باند منشا مشکلات اینترنت کشور است. وقتی پهنای باند گران و کمیاب باشه و به صورت قطره چکانی بین شرکت های ارائه دهنده اینترنت توزیع بشه کاملا طبیعی است که کم فروشی و دزدی حجم و گران فروشی هم زیاد باشه. من نمیدونم چرا ما با وجود کمبود شدید پهنای باند از کابل EPEG (Europe Persia Express Gateway) که با ظرفیت 3.2 Tbps اروپا و روسیه و خاورمیانه رو به هم وصل میکنه و از دو مسیر از خاک کشور ما عبور میکنه هیچ استفاده ای نمیکنیم و فقط نشستیم و نگاش میکنیم؟! چرا با وجود نیاز شدید فقط ترانزیت میکنیم؟!
بله من اونجا نظر زیاد نوشتم. و جناب وزیر دو بار به کامنتهام پاسخ داد که باعث خوشحالی بود. اما فعلا به سوالم در مورد کابل EPEG که با ظرفیت 3.2 Tbps از ایران میگذره و ما با وجود کمبود شدید پهنای باند هیچ استفاده ای ازش نمیکنیم پاسخ نداده.