اینترنت نسل سوم در افغانستان؛ 5.5 گیگابایت 49 هزار تومان
ایتنا- هنوز تعرفه خدمات اینترنت همراه نسل سوم ایران در بلاتکلیفی به سر میبرد.
گزارش ایتنا از فارس حاکی از این است که در هفتههای اخیر معاون وزیر ارتباطات از تصویب تعرفه جدید اینترنت همراه با نرخ هر کیلوبایت ۵ ریال خبر داد که با واکنشهایی مواجه شد، چرا که تعیین این تعرفه در مقایسه به شرایط فعلی، به معنی نصف شدن تعرفه اینترنت GPRS و پنج برابر شدن تعرفه اینترنت 3G بود و همین واکنشها موجب شد تا وزیر ارتباطات از تجدید نظر در این تعرفهها تا دو هفته آینده خبر دهد.
اما در این میان مروری بر تعرفه و بستههای اینترنت همراه در کشورهای دیگر، میتواند استانداردی قابل قبول را در اختیار قرار دهد.
به گزارش ایتنا از فارس به نقل از سایتهای رسمی اپراتورهای تلفن همراه افغانستان، بررسی هزینههای ارائه خدمات مذکور در این کشور همسایه میتواند قضاوت در مورد هزینههای ارائه خدمات مشابه در ایران را سادهتر کند.
به گزارش ایتنا از فارس به نقل از سایتهای رسمی اپراتورهای تلفن همراه افغانستان، بررسی هزینههای ارائه خدمات مذکور در این کشور همسایه میتواند قضاوت در مورد هزینههای ارائه خدمات مشابه در ایران را سادهتر کند. در قسمت اول تا سوم این گزارش هزینه خدمات یاد شده از سوی اپراتورهای پاکستانی و چند اپراتور افغانستانی را بررسی کردیم و حال در ادامه هزینه این خدمات را در میان دیگر اپراتورهای این کشور بررسی خواهیم کرد.
اپراتور افغان بیسیم اپراتور مذکور که در سال ۲۰۱۲ حدود ۳.۵ میلیون نفر مشترک داشته چهارمین اپراتور بزرگ تلفن همراه در این کشور محسوب میشود که فعالیت خود را از نوامبر سال ۲۰۰۲ و با سرمایه گذاری تاجری به نام احسان الله بیات و همکاری یک شرکت آمریکایی آغاز کرده است.
اپراتور یاد شده در اواخر اسفند ماه سال گذشته مجوز راه اندازی خدمات نسل سوم را کسب کرده، اما هنوز این خدمات را راه اندازی نکرده است. تعرفه خدمات اینترنت نسل دوم سیم کارتهای پیش پرداخته این اپراتور به شرح زیر است:
نام بسته هزینه اشتراک حجم بسته مدت اعتبار روزانه کوچک ۱۰ افغانی برابر با ۵۵۰ تومان ۱۰ مگابایت یک روز
روزانه بزرگ ۳۰ افغانی برابر با ۱۶۵۰ تومان ۴۰ مگابایت یک روز
هفتگی ۱۰۰ افغانی برابر با ۵۵۰۰ تومان ۱۵۰ مگابایت ۷ روز
ماهانه کوچک ۴۰۰ افغانی برابر با ۲۲۰۰۰ رتومان ۱ گیگابایت ۳۰ روز
ماهانه متوسط ۷۰۰ افغانی برابر با ۳۸۵۰۰ تومان ۲ گیگابایت ۳۰ روز
ماهانه بزرگ ۱۰۰۰ افغانی برابر با ۵۵۰۰۰ تومان ۵ گیگابایت ۳۰ روز
شبانه ۲۵۰ افغانی برابر با ۱۳۷۵۰ تومان ۳ گیگابایت ۳۰ روز
آخر هفته ۲۵ افغانی برابر با ۱۳۷۵ تومان ۳۰ مگابایت دو روز
اطلاعات بیشتر در آدرس: http://www.afghan-wireless.com/index.php/services۳/۲۴-services-content/۱۳۹-prepaid-data-bundles
اپراتور وصل
این اپراتور که خدمات خود را بر مبنای یکی از فناوری های رقیب GSM یعنی CDMA ارائه می کند، بیشتر در شمال افغانستان فعال است و تعداد مشترکان آن از چند صدهزار نفر فراتر نمیرود. هزینه استفاده از خدمات اینترنت اپراتور مذکور به شرح زیر است.
نام بسته هزینه مدت اعتبار:
روزانه ۳۰۰ مگابایتی ۱۰۰ افغانی برابر با ۵۵۰۰ تومان یک روز
هفتگی ۵۰۰ مگابایتی ۲۰۰ افغانی برابر با ۱۱ هزارتومان هفت روز
ماهانه ۱.۱ گیگابایتی ۲۵۰ افغانی برابر با ۱۳۷۵۰ تومان ۳۰ روز
ماهانه ۳.۳ گیگابایتی ۶۰۰ افغانی برابر با ۳۳۰۰۰ تومان ۳۰ روز
ماهانه ۵.۵ گیگابایتی ۹۰۰ افغانی برابر با ۴۹۵۰۰ تومان ۳۰ روز
ماهانه ۱۰ گیگابایتی ۱۵۰۰ افغانی برابر با ۸۲۵۰۰ تومان ۳۰ روز
دوماهه ۳۰ گیگابایتی ۴۰۰۰ افغانی برابر با ۲۲۰۰۰۰ تومان ۶۰ روز
اطلاعات بیشتر: http://www.wasel.af/?port=miss-call-alert - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۳۰۸۲۸۰۰۰۴۹۱#sthash.E۸k۰C۳QO.dpuf
خبرسازی فارس که رسالتش معلومه ! شما چرا پخش می کنید ؟ آخه یکی نست بگه چرا خودتون رو با کشور های پیشرفته مقایسه نمی کنید ؟ دیگه بدبخت تر از این کشورها تو دنیا وجود داره ؟ چرا خودمون رو با کره و ژاپن مقایسه نمی کنیم ؟ اما چه انتظاری میشه از کسایی داشت که خودشون رو مسلمون واقعی می دونند ولی هر جا که دین به ضررشون بود میگن اینجا خدا حالش خوب نبوده یه چیزی واسه خودش گفته !
وقت پیشرفت کشور و پز دادنش میرسه ایران رو با اروپا و آمریکا مقایسه می کنن
سر تعرفه که میرسه افغانستان!!!
افغانستان وضعیت اینترنت خیلی خوبی نسبت به ایران نداره، ضریب نفوذ هم بسیار بسیار پایینه، بررسی هم کنید قیمت مکالمات به مقصد اونجا به همین دلیل بالاترین نرخ ها رو داره
برید سراغ آمریکا و اروپا ...
چرا راه دور میرید!
همین ترکیه،امارات،قطر،عرببستان،اوگاندا !!
با اینا هم مقاسیه کنین
اروپا و آمریکا پیشکش...
دوستم رفته ca میگه اینترنت 15مگ دانلود،6مگ آپلود،پینگ15، ترافیک400گیگ،ماهی 35تومن!!!!!!!!
وضعیت اینترنت کشورهای جنگ زده و کشورهایی که سالهای سال مستعمره انگلیس و فرانسه بودند به مراتب از اینترنت ما بهتره. ایا این باید ثمره استقلال ما باشه؟ ایا این باعث سر افکندگی کسانی که مانع بهبود وضع اینترنت در کشور هستند نیست؟
یکی از نکاتی که در ایران در بحث های مطرح شده بهش توجه نمیکنن سرعت اینترنت موبایله. مثلا در برنامه مناظره مدیر همراه اول ادعا میکرد که ارزانترین تعرفه را در بین کشورهای دیگر دارند. اما کسی نپرسید که آقای صدوقی با سرعت حلزونی نت در شبکه شما آیا هنوز هم بخود اجازه میدهید نام خدمات خود را اینترنت بگذارید؟ در دنیا پهنای باند زیر 512کیلوبیت اصلا بعنوان اینترنت محسابه نمیشود. این در حالیست که سرعت شما در بهترین حالت از 30، 40کیلوبیت تجاوز نمیکند. درحال حاضر تنها ایرانسل آنهم در تهران و کرج کیفیت قابل قبولی داره که اونم باید در ادامه مورد ارزیابی قرار بگیره. پس فقط قیمت ملاک نیست
واقعا حال ما از یه سری حرفها بهم میخوره .نمیدونم چرا اینقدر ادعا دارن و پز میدن سر قیمت بعضی از چیزها. میگن قیمت گوشت ایران نسبت به یه سری از کشورها پایینتره قیمت مثلا نان از کشورهای مثلا اروپایی پایینتره یا مثلا قیمت بنزین ولی یکی نیست بهشون بفهمونه که باشه قیمت گوشت بالاتره خوب درامدشون چی فکر نمیکنین درامدشون هم به همون نسبت بیشتره قیمت مرغ تو یه کشور مثل قبرس حدودا ۶تا۸یورو هست ولی درامد یه کارگر ساده حدودا ۵۰یورویه که حدودا تو یک روز میتونه حداقل حداقل ۵تا مرغ بخره ولی آیا تو ایران چنین چیزی ممکنه؟ حداقل اگر خودتون رو زدین به اون راه یه سوال از سفارت خونه ها بکنین ضرر نداره اگر شما واقعا اینا رو نمیدونین ملت که اینا رو میفهمه فکر میکنین تا ابد ماه پشت ابر پنهان میمونه؟
فقط مونده زامبیا و چند قبیله گمنام در جنگل های امازون و چند تای دیگه
خخخخخخخخخخخخخخ