۰
plusresetminus
يکشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۴۱

نیمی از سازمان‌ها بودجه اختصاصی برای تامین امنیت موبایلی ندارند

ایتنا - 40 درصد سازمان‌های بزرگ تمام اقدامات احتیاطی را برای برقراری امنیت در ابزارهای موبایلی در نظر می‌گیرند.
نیمی از سازمان‌ها بودجه اختصاصی برای تامین امنیت موبایلی ندارند


در حالی که موبایل همه جا یافت می‌شود و بسیاری از سازمان‌ها آن را به عنوان ابزار رایانه‌ای کلیدی برای پیشبرد اهداف خود و دسترسی به کارمندان، شرکا و مشتریان مورد استفاده قرار می‌دهند، امنیت همچنان مهم‌ترین مسئله در این زمینه محسوب می‌شود.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از زد.دی.نت، در مطالعه جدیدی که روی ۴۰۰ سازمان بزرگ انجام شد، ۵۰ درصد آنها اعلام کردند که برای تامین امنیت در سیستم‌های موبایلی هیچ بودجه‌ای را در نظر نگرفته‌اند.

باید توجه داشت اینها سازمان‌های بزرگی هستند که در مورد آنها صحبت می‌کنیم. این اتفاق در حالی صورت می‌گیرد که کسب و کارها میلیون‌‌ها دلار برای کسب امنیت و قفل کردن همه چیز، از پایگاه‌های داده گرفته تا رایانه‌های رومیزی خرج می‌کنند.

این مطالعه را شرکت IBM و موسسه Ponemon به صورت مشترک انجام دادند و طی آن دو بخش مختلف امنیت موبایلی شامل ابزارهای کاربردی ارایه شده از سوی گروه‌های مختلف سازمان برای کارمندان، مشتریان و مشترکان خدمات اینترنتی بررسی کردند.

این مطالعه با تمرکز بر فرآیند تولید ابزارهای کاربردی داخل سازمان دریافت که امنیت موبایلی در واقع وجود خارجی ندارد و حتی سازمان‌های بزرگ هم در این زمینه آسیب‌پذیر هستند.

 

بر اساس نتایج به دست آمده مشخص شد ۴۰ درصد سازمان‌های بزرگ که نام آنها در لیست Fortune 500 هم موجود است، تمام اقدامات احتیاطی را برای برقراری امنیت در ابزارهای موبایلی در نظر می‌گیرند.

در گزارش نهایی ۶۵ درصد سازمان‌ها اعلام کردند به دلیل درخواست‌ها و احتیاجات مشتریان، امنیت ابزار موبایلی آنها معمولا به خطر می‌افتد و ۷۷ درصد هم اظهار داشتند «عجله برای انتشار سریع‌تر ابزار» مهم‌ترین نکته‌ای است که باعث می‌شود آسیب‌پذیری و حفره‌های امنیتی در آنها موجود باشد.

همچنین، ‌۳۳ درصد سازمان‌ها گفتند هرگز ابزارهای کاربردی خود را پیش از عرضه عمومی آزمایش نمی‌کنند همین مسئله ناامنی‌هایی را به همراه می‌آورد.
 
کد مطلب: 35270
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ