ایتنا - «عدم درآمد کافی» دلیل این موضوع عنوان شده و به این بهانه، مخابرات خواستار افزایش تعرفههاست.
با گذشت چند سال از واگذاری شرکت مخابرات و اظهارنظرهای مختلف و انتقادات فراوان به چگونگی انجام آن، کارشناسان به عملکرد غیرقابل قبول مالکان و مدیران جدید که به توقف توسعه در این بخش منجر شده اشاره داشتند.
اکنون مدیرعامل این شرکت به صراحت به ناتوانی در توسعه در این زمینه اذعان نموده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: متاسفانه هماکنون به دلیل کاهش درآمد، توسعه تلفن ثابت تقریباً متوقف شده است و از این بابت از مردم عذر میخواهیم.
به گزارش ایتنا کاظم ابراهیمی در گفتوگو با فارس درباره مشکلات موجود در بخش واگذاری تلفن ثابت در کشور، اظهار داشت: عمده مشکل مخابرات ایران در بخش تلفن ثابت درآمد پایین است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: متاسفانه هماکنون به دلیل کاهش درآمد، توسعه تلفن ثابت تقریباً متوقف است و از این بابت از مردم و متقاضیان عذرخواه هستم که در برخی مناطق قادر به ارائه سرویس تلفن ثابت نیستیم. وی ادامه داد: مخابرات به اجبار باید برنامههای توسعهای را انجام دهد؛ اما توسعه لحظهای نیست و باید از محل درآمد باشد. بنابراین در حالی از نظر پروانهای مکلف به توسعه هستیم اما مشکل اصلی تامین نقدینگی است.
ابراهیمی با بیان اینکه افزایش درآمدهای شرکت مخابرات با افزایش هزینههای این شرکت همخوانی ندارد، توضیح داد: اگر هزینهها کاهش یابد تعرفه موجود خوب است، اما شاهد افزایش شدید هزینهها در بخشهای آب، برق، گاز، مالیات حفاری و بخش های دیگر هستیم. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: تامین نقدینگی اشکال مختلف دارد و یکی از راههای تامین نقدینگی تغییر تعرفه است.
وی اظهار امیدواری کرد: با تصویب تعرفههای جدید تلفن ثابت بتوانیم درآمد بهتری کسب کنیم و از محل درآمدها توسعه در شبکه کابل، سیستم انتقال و تجهیزات سوئیچ را انجام دهیم که ضعف درآمدی باعث متوقف شدن توسعه نشود و در هیچ جا متقاضی در صف دریافت تلفن ثابت نبینیم.
از دو حال خارج نیست: اگر اگر فکر میکردید که توانایی مدیریت توسعه این بخش را دارید و پیشقدم شدید که الان حال و روزتان این است و معلوم است خودتان را نمیشناختید و فقط از رانت استفاه کردید.
اما اگر مدیریت را بلد نبودید که برای کشورم متاسف با مدیران! مثل شما که فقط و فقط پول داشتند و بس!
مخابرات رو به قیمت مفت خریدند هنوز هم پول دولت رو ندادند تمام ودیعه های مردم که بیش از 50 سال در اختیار مخابرات بود و نام آن ودیعه بود و. شما هر وقت می خواستید باید آن را عودت می دادند بعنوان هزینه انشعاب بالا کشیدند شما فکر کنید که اگر 40 میلیون خط ثابت داشته باشیم و هر خط 50 هزار تومان ودیعه داشته باشد که در سال هایی این ودیعه 100 هزارتومان و 200 هزار تومان بوده الان باید بیش از 2000 میلیارد تومان فقط به عنوان ودیعه نزد شرکت مخابرات است اگر همین پول را در بانک می گذاشتند سالیانه 500 میلیارد تومان سود آن می شد و با همین پول مخابرات را توسعه می دادند و نیاز به بکار بردن هوش و درایت و مدیریت خود برای توسعه نداشتند که الان اعلام کنند نمی توانیم توسعه بدهیم.
آقای روحانی رییس جمهور میگفت وقتی یک نهادی پول و سلاح و رسانه و همه چی دستش باشه فاسد میشه همینه دیگه.
یعنی مخابرات نباید میرفت زیر نظر یک مجموعه نظامی
اگر بدنبال مصالح خودشان هستند که هیچ چون تا همینجا به آن رسیده اند و اکنون ظاهرا میخواهند آن را بهدولت برگردانند. اگر هم فکر توسعه به معنای اقعی هستند خوب از درآمد هنگفت ارتباطات سیار کمک بگیرند. اینها که فقط از پیامکهای نوروزی مردم میلیاردها تومان پول بی زبان نصیبشان می شود.
شرکت مخابرات از ابتدای تاسیس تاکنون نتوانسته مشکلات تلفن ثابت را حل نماید.جالب است که موبایل و اینترنت ایران را هم در دست گرفتهاست به عبارتی در انحصار خود دارد..به نظر اینجانب بایستی اول مشکلات تلفن ثابت و همراه را حل کرده سپس به سراغ خط اینترنت برود.
یعنی بلد نبودین که اون رو توسعه بدین؟