ایتنا- همه ساله برزیل بیشترین حمله تروجانهای مخرب بانکی را به خود اختصاص داده.
تروجان یک برنامه نفوذی از نوع بدافزار است که دادهای را به صورت ناخواسته روی سیستمعامل نصب کرده و اغلب دارای یک در پشتی برای دسترسی غیر مجاز به کامپیوتر مقصد است.
به گزارش ایتنا از مهر، هکرها با استفاده از تروجان به سیستمهای رایانهای نفوذ کرده و امنیت سایبری شبکههای اینترنتی را تهدید میکنند.
سالانه کشورهای مختلفی هدف هکرها و بدافزارها قرار میگیرند اما برزیل رتبه اول بیشترین تروجانهای مخرب بانکی را به خود اختصاص داده است.
نتایج تحقیقات منتشر شده حاکی از آن است که هکرهای سایبری از یک برنامه اجرایی برای پخش تروجانها استفاده میکنند که دارای جزئیات بسیار پیچیده ای است.
تحقیقات شرکت ESET نشان میدهد، برنامههای مذکور بانکهای برزیل را نشانه رفتهاند و روز به روز بر تعداد آنها افزوده میشود.
اما پیش از این نیز گسترش حملات به بانکها و تراکنشهای مالی در سال۲۰۱۵ میلادی پیشبینی شده بودند و اکنون این پیش بینیها به واقعیت تبدیل شدهاند و حسابهای بانکی کاربران برزیلی بیش از دیگر ملیتها مورد سرقت قرار گرفتهاند.
کارشناسان به کابران توصیه میکنند تا از تکنیکهای مهندسی متفاوتی استفاده کنند و کامپیوترها و موبایلهای خود را با بستههای امنیتی جدید به روز نگه دارند.
تاکید بر به روز نگه داشتن نرمافزارهای امنیتی به این خاطر است که این تروجانها معمولا چهره و الگوریتم خود را تغییر میدهند تا سیستمهای امنیتی را مختل کنند.
گفتنی است کارشناسان حوزه امنیت بر این باورند که تروجانهای بانکی ساکن نخواهند ماند و در بازههای زمانی مختلف از کوچکترین حفره برای نفوذ به سیستمهای بانکی یا اطلاعات دیگر کشورها استفاده خواهند کرد.
اکنون کسی نمیداند بعد از برزیل، سیل حمله تروجانها به کدام کشور خواهد بود.