به گزارش خبرگزاري شهر صبح امروز محمد سليماني در پنجاه و چهارمين نشست روساي دانشگاه ها و مراكز پژوهشي و فناوري با تاكيد بر اينكه قاچاق اطلاعات سالانه حدود 40 ميليون دلار به كشور ضررمي رساند، افزود: فناوري موجود اطلاعات در دانشگاه ها را قبول نداريم و بايد بيشتر در اين زمينه فعاليت شود و اطلاعات بيشتر ارايه شود تا بتواند پاسخگوي نياز تخصصي كشور در اين زمينه باشد.
ر
وي با اشاره به اينكه سرمايه در بخش ارتباطات در مدت كوتاهي بازدهي دارد، گفت: در حال حاضر 18 ميليون خط تلفن ثابت در كشور وجود دارد و تا پايان برنامه چهارم توسعه بايد به 36 ميليون خط تلفن برسد يعني بايد طي چهار سال آينده 18 ميليون خط ثابت اضافه شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تاكيد بر اينكه حضور ارتباطات و فناوري اطلاعات در دانشگاه هاي كشور بسيار كمرنگ است، گفت: در حال حاضر 7 ميليون و 800 هزار خط تلفن همراه در كشور وجود دارد.
وي با بيان اينكه طي يكي دوسال اخير دو تا سه ميليون خط تلفن همراه واگذار شده است، اظهار كرد: در برنامه چهارم توسعه حدود 25 هزار خط تلفن همراه بايد واگذار شود.
سليماني اظهار كرد: اپراتور دوم طي دو سال آينده مي تواند بيش از سه هزار شغل جديد ايجاد كند كه بيش از دو هزار نفر آنها بايد متخصص باشند و اين در حالي است كه دانشگاه هاي كشور نمي توانند نيروهاي متخصص اين بخش را تامين كنند.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 56 هزار كيلومترفيبر نوري در كشور وجود دارد، گفت: در حال حاضر حدود 27 هزار كيلومتر فيبر نوري در مسير اصلي وجود دارد كه اين ميزان فيبر نوري در هيچ كدام از كشورهاي منطقه وجود ندارد.