ایتنا- در حال حاضر به کمک گوشیهای هوشمند و تکنولوژی 3G اینترنت تقریبا در همهجا در دسترس است.
استفاده از اینترنت تلفن همراه یکی از پرطرفدارترین شیوهها برای دسترسی به اینترنت است، با این حال انتخاب اینکه این سرویس از کدام اپراتور خریداری شود تا قیمت و کیفیت بهتری داشته باشد موضوعی است که نیاز به دقت و حتی مشورت دارد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، تا همین چند سال پیش، برای دسترسی به اینترنت باید رایانهای پیدا میکردیم که حتماً متصل به اینترنت باشد.
دانشجوها دست به دامن اتاق کامپیوتر دانشگاهشان میشدند، برخی کافینتها را انتخاب میکردند و بعضیها هم که اشتراک ADSL خریده بودند باید تا رسیدن به خانه صبر میکردند.
تازه اگر چنین جایی را پیدا میکردیم و شانس میآوردیم و فرد دیگری در حال استفاده از رایانه نبود؛ باید کلی وقت صرف میکردیم تا بتوانیم ایمیلمان را چک کنیم یا مطلبی بخوانیم.
پروسهای طاقتفرسا که باعث میشد گاهی عطای اینترنت را به لقای آن ببخشند.
حالا اما به مدد تلفنهای هوشمند و تکنولوژی 3G اینترنت تقریباً همه جا در دسترس است. دیگر دیدن خیل آدمهایی که فارغ از شلوغی و سر و صدای اطراف، در ایستگاههای تاکسی و مترو و اتوبوس غرق دنیای مجازی شدهاند، کسی را متعجب نمیکند.
دیگر کسی دغدغه دسترسی به اینترنت را ندارد اما آنچه حالا مهم شده، کیفیت، سرعت و قیمت اینترنتی است که استفاده میکنیم.
اینکه از اینترنت کدام شرکت استفاده کنیم تا سرعت بالاتری داشته باشیم؟ چه بستهای بخریم تا هم نیازمان را برطرف کند و هم هزینه کمی بپردازیم؟ به طور کلی چه سرویسی را انتخاب کنیم تا برایمان بهصرفهتر باشد؟
اگر نگاهی به بستههای اینترنتی سه اپراتور موبایل بیندازید متوجه میشوید که انتخاب سرویس مناسب چندان هم راحت نیست.
هر کدام از این اپراتورها دهها بسته اینترنتی مختلف با سرعت و حجم و دوره مصرف و قیمت متفاوت پیش روی شما قرار میدهند که قدرت مقایسه را از شما میگیرد.
سؤالی که اکثر افراد میپرسند این است که کدام اپراتور بهترین سرویس اینترنت و بهصرفهترین بسته اینترنتی را ارائه میکند؟
برای جواب دادن به این سؤال، بهتر است ابتدا دوره زمانی مورد نظرتان را انتخاب کنید و سپس حجمی که در این دوره پاسخگوی نیازتان هست را تعیین کنید.
وقتی این دو مورد را مشخص کردید، به راحتی میتوانید بسته اینترنتی مناسب خودتان را پیدا کنید.
معمولاً اکثر افراد حجمی در حدود ۱ تا ۲ گیگابایت را در یک دوره یک ماهه مصرف میکنند. به همین خاطر هر سه اپراتور بستههایی با این مشخصات یا نزدیک به آن دارند.
بسته یک ماهه ایرانسل و همراه اول هر کدام با ۱ گیگابایت و بسته یک ماهه رایتل با ۱.۵ گیگابایت جزو پرفروشترین بستههای اینترنتی هستند و قیمتهای آنها هم نزدیک به هم است.
با این توضیح که همراه اول ۱ گیگابایت هدیه شبانه نیز ارائه میکند که از ساعت ۲ تا ۷ قابل استفاده است.
با مقایسه این بستهها شاید بتوان بهصرفهترین بسته را انتخاب کرد.
یک روش دیگر برای مقایسه بستههای اینترنتی مختلف این است که قیمت آنها را به ازای هر گیگابایت حجم بسته حساب کنیم.
مثلاً اگر بخواهید یک بسته هفت روزه انتخاب کنید، گزینههای زیر پیشروی شماست:
• بسته ۱۰۰ مگابایتی ایرانسل به قیمت ۲۵۰۰ تومان
• بسته ۳۰۰ مگابایتی همراه اول به قیمت ۵۰۰۰ تومان
• بسته ۲۰۰ مگابایتی رایتل به قیمت ۳۰۰۰ تومان
البته مقایسه قیمتی تنها یک فاکتور در میان چندین فاکتور انتخاب بهترین سرویس اینترنت است و حتماً باید به کیفیت و سرعت سرویس نیز دقت داشت.
شاید برای مقایسه کیفیت، پرس و جو از کسانی که قبلاً از اینترنت یک شرکت استفاده کردهاند، گزینه مناسبی باشد.
این موضوع را هم باید در نظر داشت که کیفیت اینترنت اپراتورها در همه نقاط یکسان نیست و ممکن است با جابجایی شما تغییر کند.
در نهایت، آنچه که تعیین کننده بهترین سرویس خواهد بود تجربه و میزان رضایت مشتریان است که قطعاً به صورت استقبال آنها از اپراتورها نمایان میشود.
اینقدر ناخون خوشکی در توزیع حجم برای چیه؟! طوری پهنای باند رو بین بسته ها توزیع میکنند که اطمینان حاصل کنند هیچ وقت برای کاربر کافی نیست و تا قبل از پایان محدوده زمانی حتما ناچار میشه دوباره بسته بگیره. من نمیدونم اینا کی میخوان رضایت مشتری رو هم در کنار جیبش در نظر بگیرند.