ایتنا - اینتل پیشتر توضیح داد بر اساس استراتژی Tick-Tock پردازندههای جدید را با همین قانون ارایه میدهد.
نظریه مربوط به «قانون مور» ممکن است زیر سوال برود. زیرا «برایان کرزانیچ» مدیرعامل اینتل اعلام کرد که شرکت او هماکنون برای آنکه اندازه یک ترانزیستور را به نسل بعدی این محصول تغییر دهد، به جای دو سال حدود ۲.۵ سال زمان صرف میکند.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از اینکوئیرر، بر اساس «قانون مور» که توسط «گوردون مور» بنیانگذار اینتل مطرح شد، پیشبینی شده است که توان رایانهای هر دو سال دو برابر میشود.
این قانون ۵۰ سال قبل ارائه شود و شرکت اینتل اعلام کرد که تا این زمان قانون مذکور کاملا درست بوده و پیشرفت در حوزه رایانه با همین نظم ادامه پیدا کرده است. همچنین گفته شده است طی دو دهه آتی که دستگاههای الکترونیکی کوچکتر، هوشمندتر و ارتباطیتر میشوند این قانون کاربردهای بیشتری پیدا میکند.
شرکت اینتل این اظهارات را پیشتر اعلام کرده و توضیح داده بود که بر اساس استراتژی Tick-Tock خود پردازندههای جدید را با همین نظم ارائه میدهد.
در این استراتژی کلمه Tick به کاهش فرآیندهای کارخانهای برای تولید فناوری جدید رایانه برمیگردد و کلمه Tock به معنی توسعه طراحی و زیرساخت رایانه در همان اندازه قبلی است.
به هر حال، مدیرعامل کنونی اینتل یعنی کرزانیچ طی جلسهای که هفته گذشته برگزار کرده بود اعلام کرد که فرآیندهای کارخانهای این شرکت طی چند سال گذشته پیشرفت قابل ملاحظهای نکرده و چندان راضی کننده نبوده است.
او گفت: «استراتژی Tick-Tock باعث میشود ما محصولات بهتری را برای مشتریان خود تولید کنیم و دستاوردهای قابل مقایسهای در بازار جهانی ارائه دهیم.»
مدیرعامل اینتل در ادامه صحبتهای خود بر این مسئله تاکید کرد که دنبال کردن این استراتژی باعث میشود تا «قانون مور» هرگز کارایی خود را از دست ندهد و همچنان کاربرد داشته باشد. اما متاسفانه دو فناوری قبلی در حوزه ترانزیستورها پس از گذشت ۲.۵ سال بهروز شدهاند و این مسئله اندکی نگران کننده است.