۱
۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۵

وزیر ارتباطات: در صورت مسدود نشدن کانال‌های مستهجن، با فیلتر شدن تلگرام موافقیم

ایتنا- واعظی: ممکن است دلیل کارگروه برای بررسی فیلترینگ تلگرام مسدود نشدن کانال‌های غیراخلاقی و مستهجن این شبکه باشد.
وزیر ارتباطات: در صورت مسدود نشدن کانال‌های مستهجن، با فیلتر شدن تلگرام موافقیم


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در صورتی که موضوع دسترسی به کانال‌های مستهجن و غیراخلاقی شبکه پیام‌رسان تلگرام حل نشود ما هم به عنوان دولت راضی به فیلتر این شبکه هستیم.


به گزارش ایتنا از مهر،  محمود واعظی عصر روز شنبه در حاشیه مراسم رونمایی از موتور جستجوی ملی در مورد تصمیم کارگروه فیلترینگ برای بررسی طرح مسدود کردن شبکه اجتماعی تلگرام گفت: ممکن است دلیل این کار گروه برای بررسی فیلترینگ تلگرام مسدود نشدن کانال‌های غیراخلاقی و مستهجن این شبکه باشد.
وی گفت: چنانچه این مشکل برطرف نشود خود ما نیز به عنوان دولت راضی نیستیم تلگرام در دسترس کاربران باشد.

وی با بیان اینکه شب گذشته از عراق برگشته‌ام گفت: باید این موضوع را مورد بررسی قرار دهم.

وی در مورد حاضر نشدن نمایندگان دولت در جلسه روز چهارشنبه کارگره تعیین مصادیق فیلترینگ نیز گفت: از این موضوع خبر ندارم اما ممکن است زمان این جلسه موقعی بوده است که این آقایان نتوانستند حضور پیدا کنند.

ارتباطات تلفنی ایران و عراق برای اربعین تسهیل شد
وزیر ارتباطات در مورد سفر خود به عراق برای بررسی وضعیت شبکه ارتباطی در ایام اربعین حسینی گفت: با همراه اعضای کمیته تسهیلات ارتباطی اربعین به عراق سفر داشتیم که در این راستا سند توافق همکاری میان ایران و عراق در راستای کیفیت ارتباطات دو کشور به امضا رسید.

وی با اشاره به اینکه در این سفر به دلیل بازار مناسب عراق برای شرکت‌های فناوری اطلاعات ایرانی، موضوع افزایش همکاری‌ها مورد بررسی قرار گرفت،‌گفت: همچنین به دلیل مسیر نجف به کربلا و کاظمین برای پیاده روی زائران ایرانی همزمان با اربعین حسینی هماهنگی‌هایی در جهت ایجاد تسهیل ارتباطی و تقویت ارتباطات مخابراتی مد نظر قرار گرفت و همچنین وضعیت ارتباطات مرزی ایران با عراق تقویت شد.

واعظی با اشاره به اینکه تاکنون ارتباطات ایران به عراق از طریق سیگنال‌های بین‌المللی تامین می‌شد افزود: با مذاکرات صورت گرفته ارتباط بین ایران و عراق به صورت مستقیم انجام می‌شود. همچنین با سه اپراتور عراقی برای فراهم کردن مقدمات اربعین مذاکراتی صورت گرفت.

اتمام زودهنگام بسته‌های اینترنتی مربوط به تخلف اپراتورها نیست
وزیر ارتباطات در مورد نارضایتی کاربران از اتمام زودهنگام بسته‌های اینترنتی گفت: به دلیل آنکه سرعت استفاده از خدمات نسل سوم موبایل (3G) بالا است بسیاری از کاربران فکر می‌کنند بسته‌های اینترنتی زود به اتمام می‌رسد اما نباید استفاده از اینترنت موبایل را با ADSL مقایسه کرد.

وی گفت: بررسی سازمان تنظیم مقررات از ارائه خدمات اپراتورهای اینترنت و موبایل نشان می‌دهد که نمونه‌هایی از کم فروشی از سوی این شرکت‌ها وجود ندارد برای این شرکت‌ها نیز ارزشی ندارد که بخواهند از حجم اینترنت مصرفی مشترکان کم کند.

واعظی گفت: کاربران با دانلود یک نرم‌افزار به راحتی می‌توانند حجم و سرعت اینترنت موبایل وADSL خود را ارزیابی کنند.

نمی‌خواهیم طرح رجیستری موبایل برای سومین‌بار شکست بخورد
وزیر ارتباطات در مورد طرح ثبت گوشی‌های وارداتی قبل از استفاده مشترک گفت: کمیته‌ای متشکل از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سازمان تنظیم مقررات برای موضوع اجرای طرح رجیستری گوشی در شبکه‌های تلفن همراه قبل از استفاده مشترکان تشکیل شده است اما آنچه که مورد بحث وزارت ارتباطات است این است که این طرح باید مدل مشخصی داشته باشد چراکه در گذشته دو بار این پروژه به اجرا رسیده اما در عمل شکست خورده است و ما نمی‌خواهیم برای سومین‌بار این طرح به شکست بیانجامد.

وی گفت: در صورتی که مدل مشخصی از این طرح ارائه شود وزارت ارتباطات برای رجیستری گوشی همکاری خواهد کرد.

ادعا نداریم «پارسی‌جو» با گوگل رقابت کند
وزیر ارتباطات در مورد راه‌اندازی موتور جستجوی پارسی‌جو با اشاره به ۱۵ خدمتی که این سرویس در مرحله تجاری‌سازی می‌دهد، گفت: یکی از الزامات شبکه ملی اطلاعات راه‌اندازی موتور جستجوی بومی است که در این زمینه موتورهای جستجوی بومی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۲ سال است که شبکه ملی اطلاعات راه‌اندازی شده اما در عمل خبری از آن نیست گفت: برای اینکه این پروژه پیش رود باید بتوانیم علاوه بر زیرساخت، محتوای داخلی را نیز گسترش دهیم.

واعظی با اشاره به موتورهای جستجوی اینترنتی در دنیا که در دو نوع بومی و بین‌المللی است، گفت: امروز هیچ ادعایی نداریم که موتورهای جستجوی ما بخواهند با گوگل رقابت کنند.

این موتورها بدنبال این نیستند که کارکرد بین‌المللی از نوع گوگل و یاهو داشته باشند اما قرار است موتورهای جستجوی بومی در کشور مرجع خط و زبان فارسی باشند.

وی تاکید کرد: نباید با رونمایی از پروژه‌های بومی ماند موتور جستجو، نگرانی در بین مردم ایجاد کنیم که شبکه‌های خارجی بسته می‌شوند بلکه می‌گوییم اینها مکمل یکدیگر هستند و موتور جستجو می‌تواند خدمات داخل کشور را با سرعت بیشتری در دسترس مردم قرار دهد.

وزیر ارتباطات اضافه کرد: البته باید به این نکته نیز توجه داشت که با استفاده از موتورهای جستجوی بومی، اطلاعات کاربر در داخل کشور باقی می‌ماند و حریم خصوصی وی حفظ خواهد شد اما موتورهای جستجوی خارجی رفتار مردم کشورها را مانیتور می‌کنند و این نقض حریم خصوصی به حساب می‌آید.
کد مطلب: 39023
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
اول بستراینترنت کابلی مسی بود.
بعد ارتباط فیبر نوری شد.
بعد از مدتی به روش امواج رادیویی مانند وای فای شد.
حال از طریق گوشی موبایل قابل دسترسی شده.
موبایل هم ماهواره ای شده و در حال جهانی شدن است .
بالنی هم که شده با شعاع ۴۰ کیلومتر
با گوشی موبایل ماهواره ای و مودم های ماهواره ای ـ که البته این مورد هنوز شکل تجاری نگرفته است ، ولی خواهد شد ـ

در آن زمان فیلترینگ چه مفهومی پیدا می کند؟ و چه بایدکرد؟
آیا فقط فیلترینگ یگانه راه مقابله است؟
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ