محققان دانشگاه MIT موفق شدند با ایجاد برخی تغییرات در ژنهای نوع به خصوصی از ویروسها، شرایط لازم برای رشد بسیار سریع این ذرات را فراهم کرده و آنها را به ابزاری الکترونیکی تبدیل کنند.
این محققان در تلاشند به کمک یافتههای جدید خود باتری بسازند که اندازه آن از یک دانه برنج نیز کوچک تر باشد.
دو بخش مختلف یک باتری که باعث ایجاد جریان الکتریکی میشوند آند و کاتد نام دارند. این دو بخش در برخی مواقع به وسیله الکترولیت که نوعی ماده ژل مانند و مایع است تولید میشوند. الکترولیت تعداد زیادی یون تشکیل شده که این یونها وظیفه انتقال جریان الکتریسیته را بر عهده دارند.
در مطالعاتی که محققان دانشگاه MIT انجام دادهاند، ویروسها میتوانند با جمعآوری اکسید کبالت و طلا قطب آنود را در خود تولید کنند. زمانی که به این ویروسها شارژ منفی وارد شوند آنها میتوانند خاصیت باتریهای معمولی را پیدا کرده و از خود انرژی الکتریسیته تولید کنند.
به عقیده دانشمندان این باتریها می توانند انرژی لازم برای رایان های قابل حمل را به میزان قابل توجهی در خود ذخیره کنند.
باتری هایی که از این طریق ساخته میشوند میتوانند 2 تا 3 برابر بیشتر از باتریهای قدیمی نیرو در خود ذخیره کنند و بر این اساس کاربران استفادههای بیشتری از آنها خواهند کرد.
پیش از ورود این باتریها به دنیای کامپیوتر، مسئولین دانشگاه MIT اعلام کرده اند که یافته جدید خود را در اختیار مقامات وزارت دفاع و ارتش آمریکا قرار خواهند داد.