۰
plusresetminus
شنبه ۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۵
با همکاری محقق ایرانی؛

فناوری اشتراک باتری وسایل الکترونیکی ابداع شد

ایتنا- زمانیکه دو وسیله، مجهز به فناوری Braidio باشند می‌توان انرژی باتری آنها را با یکدیگر به اشتراک گذاشت.
فناوری اشتراک باتری وسایل الکترونیکی ابداع شد


محمد رستمی دانش آموخته دانشگاه «ماساچوست» آمریکا با همکاری یک تیم تحقیقاتی روشی را ابداع کرده‌اند که کاربران می‌توانند باتری وسایل الکترونیکی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.


به گزارش ایتنا از مهر، محمد رستمی فارغ التحصل رشته اطلاعات و علوم کامپیوتر با همکاری پروفسور «گانیسان» از دانشگاه ماساچوست آمریکا فناوری رادیویی جدیدی را ابداع کرده‌اند که این امکان را برای صاحبان گوشی‌های هوشمند و وسایل الکترونیکی فراهم می‌کند تا بتوانند از انرژی باتری وسایل الکترونیکی بزرگ تر در تجهیزات هوشمند خود استفاده کنند.

این فناوری جدید را Braidio که مخفف کلمه braid of radios است، نامیده‌اند که می‌توان با آن انرژی باتری را به اشتراک گذاشت.

محمد رستمی در این‌باره گفت: اندازه باتری در وسایل الکترونیکی قابل حمل متناسب با اندازه آنها است. یعنی وسایل بزرگ تر دارای باتری بزرگ‌تر هستند. به عبارت دیگر باتری یک لپ‌تاپ تقریبا هزار برابر بزرگ‌تر از باتری یک ردیاب سلامتی و از باتری یک ساعت هوشمند هم در حدود ۱۰۰ برابر بزرگ‌تر و از باتری موبایل هم تقریبا ۱۰ برابر بزرگ‌تر است.

این در حالی است که این اختلاف اندازه در باتری‌ها نمی‌توانند برای وسایل دیگر مفید باشد. یعنی باتری ساعت هوشمند نمی‌تواند از یک باتری سطح بالاتری مانند گوشی هوشمند بهره ببرد و مدت زمان بیشتری شارژ داشته باشد.

پروفسور «گانیسان»، در این‌باره تصریح کرد، اکنون با استفاده از این روش نوین می‌توان، انرژی باتری وسایل الکترونیکی را با یکدیگر به اشتراک گذاشت و یک وسیله الکترونیکی برای تامین انرژی خود از باتری وسیله دیگری استفاده کند.

برای رسیدن به این دستاورد، محققان در وسایل الکترونیکی از بلوتوث که به عنوان یک فناوری رادیویی رایج برای تبادل داده‌ها بین دو وسیله هوشمند محسوب می‌شود، استفاده می‌کنند.

در واقع زمانیکه دو وسیله، مجهز به فناوری Braidio باشند می‌توان انرژی باتری آنها را با یکدیگر به اشتراک گذاشت.

همچنین این تیم تحقیقاتی الگوریتیم‌هایی را طراحی کرده‌اند که انرژی را در دستگاه فرستنده و گیرنده رصد می‌کند و با ایجاد یک تغییر در وضعیت آنها موجب انتقال بهینه انرژی باتری می‌شود.

محققان بر این باور هستند که با الهام گرفتن از این تکنیک می‌توان در آینده وسایل الکترونیکی باریک‌تر و سبک‌تری را تولید کرد که نیاز به باتری‌های بزرگی نداشته باشند.
کد مطلب: 44994
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ