دبیر کمیته راهبری موتور جستجوهای بومی وزارت ارتباطات
برگزاری ۲ رویداد استارتاپی درباره موتورجستوجوهای بومی
شناسایی ایدههای برتر در نخستین رویداد مجازی کارآفرینی
ایتنا - دبیر کمیته راهبری موتور جستجوهای بومی از برگزاری ۲ رویداد استارتاپی مرتبط با این صنعت، خبر داد و گفت: رویداد پژوهش و نوآوری باز و رویداد کارآفرینی به صورت ۲ رویداد مکمل برگزار میشوند.
به گزارش ایتنا از فارس، علیرضا یاری اظهار داشت: جویشگر (موتورجستوجو) تنها یک ابزار جستوجو و ارائه داده نیست. بلکه مجموعهای از ابزارها است که با ارائه خدمات متنوع و جذاب در قالب یک وبگاه منجر به جذب بیشتر کاربران و تاثیر در زندگی آنان میشود و از تعامل با کاربران کسب درآمد میکند.
دبیر کمیته راهبری موتور جستجوهای بومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری ۲ رویداد استارتاپی درباره موتورجستجوهای بومی، توضیح داد: رویداد کارآفرینی در طرح جویشگر بومی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود که هدف از این رویداد، شناسایی ایدههای برتر، کارشناسان، متخصصان و تیمهای علاقمند به فعالیت در زمینه محتوا و خدمات جویشگرهای بومی است.
به گفته وی، این رویداد از روز پنجشنبه ۱۵ مهرماه ۱۳۹۵ به صورت آنلاین در دو مرحله آغاز شده و تا پنجشنبه ۸ دیماه ۱۳۹۵ ادامه دارد. برای امکان شرکت از سراسر کشور برگزاری این رویداد برای نخستین بار به صورت مجازی است.
یاری توضیح داد: رویداد چالش پژوهش و نوآوری باز نیز در دانشگاه تهران برگزار میشود که اطلاعرسانی در این باره انجام خواهد شد.
این دوستان میتونن هر از گاهی بشینند و برای خود نوشابه باز کنند اما حقیقت اینه که موتورهای جستجوی بومی اولا از سوی عوامل بیرونی با هزار جور محدودیت و خط قرمز و دستورالعمل روبرو هستند و دوما فقط در میان سایتهای فیلتر نشده جستجو میکنند در حالی که میلیونها سایت به اشتباه یا از روی تنگنظری فیلتر شده اند و این دو عوامل به همراه ضعفهای فنی کاری کرده اند که جستوگرهای بومی مفت نیارزند. البته این دوستان نباید امید خود را به آینده از دست بدهند چرا که ممکنه با فراگیر شدن شبکه ملی کلا دیگه گزینه ای جز جستجوگرهای بومی و مطالب فیلتر نشده در اختیار کاربران باقی نمونه.