ایتنا- ساخت اسپیکر (بلندگو) دارای قابلیت دستیار صوتی الکسا (Alexa) توسط اینتل (Intel) و آمازون (Amazon)تسهیل میشود.
آمازون میخواهد تا جایی که امکان دارد، دستیار صوتی الکسا (Alexa) تولید کند و سپس با همکاری اینتل(Intel)، کاری کند که تولیدکنندگان بتوانند با سهولت بیشتری از این دستیار صوتی در دستگاههای تولیدی خود استفاده کنند.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از Theverge، این دو شرکت اخیراً اعلام کردند که میخواهند طرحهای مرجعی را منتشر کنند. گفتنی است؛ در چارچوب این طرحها در سه ماهه اول سال ۲۰۱۷، بلندگو متصلی تولید خواهد شد و این امکان برای تولیدکنندگان فراهم میگردد تا از این وسیله در دستگاههای خود استفاده کنند.
آمازون (Amazon) حدود یک سال و نیم پیش، رابط برنامهنویسی نرمافزار یا API الکسا را منتشر کرد و بعد از همین انتشار بود که تولیدکنندگان، سعی کردند از این دستیار در تولیدات مختلف خود از جمله ساعت، تبلت و حتی ماهیهای آوازخوان استفاده کنند. اما با همه این اوضاع و احوال، هیچ چیزی نتوانسته بود جایگاه برتر اکو (Echo) را تصاحب کند. لیکن، با همکاری و توافقی که بین اینتل (Intel) و آمازون (Amazon) به وجود آمده است، اندک زمانی بیش نمانده تا این بلندگو به شهرت بلندگوهای اکو (Echo) دست یابد.
این همکاری به دیگر مؤسسات سازنده محصولات فناوری امکان میدهد دستیارهای صوتی هوشمند را به تولیدات خود اضافه کنند و این امکان را برای آمازن به وجود میآورد تا از این طریق بتواند نفوذ خود را بر دیگر تولیدات مهم دنیای فناوری افزایش دهد.
یکی از اهداف این همکاری رقابت با گوگل است که برای تسخیر دنیای اینترنت اشیا نیز خیز برداشته و قصد دارد محصولات تازهای در همین زمینه عرضه کند.
دستیار صوتی الکسا در ابتدا روی اسپیکر آمازون اکو وجود داشت و حالا این امکان وجود دارد که روی انواع تلفنها و تبلتهای هوشمند، گجت های پوشیدنی، یخچال فریزرها و حتی رباتها نصب شود.
الکسا که توسط آمازون توسعه یافته، میتواند به پرسشهای ابتدایی کاربران با سرعتی بسیار بالا پاسخ گوید. برای مثال، این دستیار صوتی قادر است اطلاعاتی همچون وضعیت هوا را در اختیارتان گذاشته، اخبار مهم را قرائت کرده و یا به پخش موسیقی پرداخته و کنترل سایر گجتهای هوشمند در منزلتان را در دست بگیرد.
آمازون اخیراً دیدگاه استراتژیک تری نسبت به بهرهگیری از الکسا پیدا کرده و به تازگی کیت توسعه (SDK) و رابطهای برنامهنویسی (API) موردنیاز را در اختیار توسعهدهندگان قرار داده تا بتوانند دستیار صوتی الکسا را به نرمافزار و سختافزارهای خود اضافه کنند.
در پایان باید خاطرنشان کرد که آمازون با اقدام اخیر خود، بازهم دسترسی همه افراد به الکسا را سادهتر از پیش نموده است.