۱
۰
plusresetminus
سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۶

وزیر ارتباطات: دنبال بررسی محتوای کانال‌های تلگرام نیستیم

ایتنا- واعظی: با انجام این کار معلوم است کدام کانال و چه کسی خبر را منتشر کرده می‌توان از آن شکایت کرد.
وزیر ارتباطات: دنبال بررسی محتوای کانال‌های تلگرام نیستیم


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد که بحث بررسی محتوای کانال‌های تلگرامی وجود ندارد و این کار برای احترام به آبروی افراد انجام می‌شود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی در جمع خبرنگاران درباره تضمین وزارت ارتباطات برای تبدیل نشدن سرنوشت کانال‌های تلگرامی به روزنامه‌هایی که توقیف می‌شوند، اظهارکرد: اصلا نه بحث محتواست نه چیز دیگری، بحث این است که با این اقدام کانالی وجود دارد و همه می‌دانند که متعلق به کیست؛ مانند فردی که روزنامه‌ای تاسیس کرده و همه مطلعند اکه این روزنامه در کجا مستقر است.


وی افزود: کاری که قرار است انجام ‌شود این است که بالاخره وقتی مردم شکایتی داشته باشند، باید معلوم شود که یک کانال متعلق به کیست، موضوع این است که می‌خواهند احترام به حقوق افراد بگذارند. در حال حاضر فضای مجازی گسترش پیدا کرده و زمانی که یک خبر انعکاس پیدا می‌کند، غلط نباشد و آبروی مردم نرود. اکنون دست هیچکس به جایی بند نیست، اما با انجام این کار معلوم است کدام کانال و چه کسی خبر را منتشر کرده می‌توان از آن شکایت کرد، وگرنه اصلا بحث بازرسی محتوا و ... نیست.

به گفته وی، این تصمیم هیچ ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد و تصمیم شورای عالی فضای مجازی است و مجری آن نیز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوالی مبنی بر قرار گرفتن دفاتر پیشخوان دولت در زیرمجموعه دولت، ادامه داد: اصلا دولت نمی‌خواهد این‌ دفاتر دولتی شوند، بلکه اعتقادش بر این است که این‌ها باید خصوصی بمانند. ما الان در حال واگذاری دو پروانه خصوصی پست هستیم و شنیدم که خود همان دفاتر به دنبال این هستند که یکی از پروانه‌ها را بگیرند، بنابراین به هیچ وجه بحث ما دولتی کردن نیست و این اولین باری است که می‌شنوم.

واعظی با بیان اینکه این کار رقابت است، گفت: مانند این است که کسی مغازه‌ای داشته باشد و بگوید به مغازه دیگر مجوز فعالیت ندهید چون کار ما مشابه همدیگر است. باید در جامعه رقابت به وجود آورد تا مردم سود ببرند. دفاتر سر جای خودشان خواهند ماند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه خوشبختانه نهضت تولید محتوا در کشور راه افتاده است، ادامه داد: من در چند سفری که به قم رفتم اتفاق عجیبی دیدم، تعداد دیتا سنترهایی که در قم به وجود آمده در هیچ شهر و استان ایران به غیر از تهران که استثنا است، وجود ندارد. مثلا تمام نوشته‌ها، کتاب‌ها و سخنرانی‌های آیت الله جوادی آملی به صورت انلاین در ایران و همه جای دنیا قابل دسترسی‌ است.

واعظی افزود: بسیاری از مراجع به این شکل عمل می‌کنند. در شهرستان نور نیز بسیاری از نوشته‌های قرآنی و کتب دینی در سرور این شهرستان آمده است و ما فکر می‌کنیم در این زمینه بسیار خوب کار می‌شود و تا الان هرگونه حمایتی که لازم بوده انجام داده‌ایم.
کد مطلب: 47067
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United States
خوب تمام اونها رو توی یک هارد چند ترابیتی قرار می دهند آقای وزیر، شما تا بحال دیتا سنتر های شرکت های فناوری رو دیدید؟!!
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ