با ممنوعیت VPN در چین، اینترنت در این کشور محدودتر میشود
ایتنا- ممنوعیت چین دراستفاده از VPN برای خارجیانی که در این کشور نیاز به دسترسی به شبکههای بینالمللی دارند،کار را سختتر خواهد کرد.
چین در راستای اعمال محدودیتهای بیشتر بر روی اینترنت، دسترسی به شبکه مجازی خصوصی موسوم به «وی.پی.ان» را ممنوع کرد.
به گزارش ایتنا از ایرنا، دولت چین اعلام کرده است که تمامی شرکتهایی که چنین خدماتی ارائه میکردهاند باید از این پس مجوزهای لازم را دریافت کنند در غیر این صورت این اقدام آنها جرم تلقی میشود.
به طور حتم ایجاد این ممنوعیت و استفاده از «وی.پی.ان» و فیلترشکنهایی که شرکت های چینی ارایه خواهند کرد بخصوص برای شمار زیادی از خارجیانی که در این کشور زندگی می کنند و به شبکههای بین المللی نیاز دارند، مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد.
وزارت صنعت و فناوری اطلاع رسانی چین امروز سه شنبه در بیانیهای خاطرنشان کرده است که استفاده از «وی.پی.ان» و شبکه های مرتبط با فیلترشکن باید به تصویب دولت برسد و استفاده آن بدون داشتن مجوز مجاز نیست.
روزنامه «ساوت چاینا» از هنگکنگ نیز امروز با بازتاب دادن این خبر، گزارش کرده که مقررات جدید برای جلوگیری و پاکسازی ارتباطات اینترنتی و برای جلوگیری از دسترسی به شبکه مجازی خصوصی است که از این هفته به اجرا گذاشته شده است.
چین دسترسی به شبکههای فیلترشکن و مجازی را برای دسترسی به وبسایتهای خارجی در سال گذشته نیز دچار مشکل کرد و بخصوص در زمان برگزاری اجلاس بزرگ سراسری کنگره ملی خلق در ماه مارس این محدودیتها و ممنوعیتها بیشتر میشود.
انتشار این خبر در حالی صورت میگیرد که وزارت دارایی چین امروز از راهاندازی صندوق ویژه سرمایه گذاری اینترنت این کشور با هدف کمک به شرکتها، موسسات و بخش های مختلف برای پیشبرد و توسعه شبکه اینترنت و فضای مجازی با سرمایه اولیه ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار خبر داده بود.
نشریه هنگ کنگی می نویسد: هنوز معلوم نیست ممنوعیتها تا چه اندازه وسیع خواهد بود و اینکه آیا این موضوع شرکتها و مشتریان خصوصی را نیز دچار مشکل خواهد کرد یا خیر.
این رسانه خاطر نشان می کند که «شی جین پینگ» رییس جمهوری خلق چین تنها چند روز قبل در اجلاس جهانی اقتصادی داووس در سوییس گفت که کشورش از جهانی شدن حمایت میکند.
او افزود که ما تلاشها برای جهانی شدن و ارتباطات بیشتر را دو چندان کرده و همه تلاش خود را برای رشد جهانی بکار گیریم. ساوت چاینا از دولتهای کوبا، بحرین، ویتنام، روسیه، مصر و ترکیه به عنوان کشورهایی نام برده است که در کنار چین در زمینه اخلال در ارتباطات اینترنتی فعال هستند.