۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۶

دستیار حریم خصوصی اندروید به دنبال توقف جمع‌آوری اطلاعات ناخواسته

ایتنا- این اپلیکیشن رایگان اما فوق‌العاده، فعلا تنها بر روی سیستم عامل اندروید کار می‌کند.
دستیار حریم خصوصی اندروید به دنبال توقف جمع‌آوری اطلاعات ناخواسته


هنوز مطمئن نیستید که گوشی همراهتان چه اطلاعاتی راجع به شما جمع‌آوری می‌کند؟ یک اپلیکیشن رایگان مبتنی بر سیستم عامل اندروید، تعهد می‌دهد که تنظیمات حریم خصوصی را به سادگی بر روی گوشی همراه شما اجرا نماید و در نتیجه، مانع از جمع‌آوری هرگونه اطلاعات ناخواسته شود.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آی.تی ورلد، این اپلیکیشن که به زبان انگلیسی بوده و "دستیار خصوصی" نام دارد، توسط تیم طراحی دانشگاه کارنگی ملون (Carnegie Mellon) ایجاد شده و حاصل شش سال تحقیق در خصوص حریم خصوصی دیجیتال است.


پروفسور نورمن سده (‌Norman Sadeh) در  این خصوص می‌گوید: کاملاً آشکار است که درصد زیادی از افراد حاضر نیستند اطلاعات خود را در هر اپلیکیشنی وارد کنند یا به آنها اجازه دسترسی بی‌حد و حصر به دیتای شخصی خود بدهند. افراد بیشتر تمایل دارند اطلاعات خود را  انتخاب کرده و بنا بر صلاحدیدشان، اجازه دسترسی‌های تعریف شده صادر کنند؛ بنابراین، اپلیکیشن دستیار خصوصی، بهترین گزینه برای اینچنین افرادی و اکثر کاربران به شمار می‌رود.

نرم‌افزار دستیار حریم خصوصی، بدین منظور طراحی شده که تنظیمات خصوصی گوشی همراهتان را با توجه به دیدگاه شما در خصوص انواع مختلف اطلاعات جمع‌آوری شده، به طور خودکار اصلاح کند.
برای نمونه، زمانی که این برنامه برای اولین بار شروع به کار نماید، سه الی پنج سؤال در خصوص ارزیابی تنظیمات حریم خصوصی از شما خواهد پرسید، مثلاً نظرتان راجع به دسترسی به رسانه‌های اجتماعی چیست؟ و یا اینکه نظرتان در خصوص بازی‌هایی که موقعیت جغرافیایی شما را شناسایی می‌کنند، چیست؟ و سؤالاتی مشابه اینها.

این اپلیکیشن سپس با توجه به پاسخ‌هایی که از شما دریافت می‌کند، تنظیمات خاصی را برای شما در نظر می‌گیرد. در ادامه کاربران می‌توانند اطلاعات خود را بر این مبنا، تغییر و یا تصویب کنند.

به طور معمول کاربران ممکن است با برخی کارهای دست‌ و‌ پا گیر به هنگام اصلاح تنظیمات حریم خصوصی ابزار همراه هوشمند خود مواجه شوند، مثلاً یک کاربر معمولی، حدود پنجاه الی یکصد برنامه کاربردی بر روی گوشی همراه خود دارد و این برنامه‌ها نیازمند کسب سه مجوز هستند. بنابراین ممکن است انجام محاسبات ریاضی و این تعداد مجوزها کمی خسته‌کننده به نظر برسد.
به همین سبب از دید کارشناسان، با توجه به تعدد نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌هایی که اغلب کاربران بر روی دیوایس‌های همراه خود (تبلت و گوشی هوشمند) نصب کرده‌اند، وجود چنین ابزاری که بتواند به صورت مدیریت شده، دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران را در دست بگیرد، گامی در ارتقاء امنیت آنها محسوب می‌گردد.
 
کد مطلب: 47960
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ