۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۰
با طراحی سرور جدید هوش مصنوعی:

فیس‌بوک و مایکروسافت، سرویس‌های سریع‌تر را هدف قرار می‌دهند

ایتنا- بیگ بیسین فیس‌بوک و پروژۀ الیمپیوس مایکروسافت، فضای بیش‌تری برای جی.پی.یو ها دارند تا از این طریق، به یادگیری ماشین سرعت ببخشند.
فیس‌بوک و مایکروسافت، سرویس‌های سریع‌تر را هدف قرار می‌دهند


فیس‌بوک اخیراً آمارهایی در مورد شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرده که حقیقتاً تکان‌دهنده است.
مطابق این آمار، کاربران فیس‌بوک، هر روز ۱۰۰ میلیون ساعت ویدئو تماشا می‌کنند، ۴۰۰ میلیون نفر از مسنجر فیس‌بوک استفاده می‌کنند و بیش از ۹۵ میلیون عکس و ویدئو، در اینستاگرام به عنوان پست منتشر می‌گردد.
همان‌گونه که می‌بینید، واقعاً این اعداد و ارقام شگفت انگیز بوده و جای تأمل دارد.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آی.تی ورلد، این حجم از اطلاعات، بار سنگینی را بر دوش سرورهای موجود در مراکز داده فیس‌بوک قرار می‌دهد و البته به تنظیم کردن تمامی این سرویس‌ها برای اطمینان از پاسخ به موقع، کمک می‌کند.
همچنین سرورهای فیس‌بوک از فناوری‌های یادگیری ماشینی برای بهبود خدمات بهره می‌برد.

همین داستان، برای مایکروسافت هم تکرار می‌گردد. این شرکت همواره در پی آن است که بار سرورهای خود را متعادل کند. به عنوان مثال، مراکز داده مایکروسافت، از یادگیری ماشین برای سرویس‌های زبان طبیعی مانند کورتانا استفاده می‌کنند.

هر دو شرکت، برای اطمینان از پاسخ سریع‌تر به سرویس‌های هوش مصنوعی، طراحی‌های جدیدی در حوزه سخت‌افزار منبع‌باز داشته‌اند و این طراحی‌ها، به شرکت‌های مورد بحث، این امکان را می‌دهد که از طریق شبکه‌ها و نرم‌افزار، خدمات بیشتری ارائه دهند.
این طراحی‌ها همچنین این قابلیت را دارند که در شرکت‌های دیگر به عنوان یک مرجع برای طراحی سرور، مورد استفاده قرار گیرند.


گفتنی است سازمان‌های مالی نیز به صورت آزمایشی از طراحی‌های اُ.سی.پی استفاده می‌کنند.

"بیگ بیسین" فیس‌بوک، یک سرور خاص است که قدرت انتقال بی‌نظیری برای یادگیری ماشین دارد. این سیستم، سی.پی.یو ندارد و به صورت یک سرور مستقل عمل می‌کند.
بیگ بیسین، واحدهای شبکه، ذخیره‌سازی و پردازش را از یکدیگر جدا می‌کند. در نتیجه، واحدهای پردازش و ذخیره، سریع‌تر کار می‌کنند و به همین خاطر، محاسبات نیز سریع‌تر انجام می‌شود.

برق و منابع خنک کننده، بین واحدهای جداشده به اشتراک گذاشته می‌شود و انرژی برق مراکز داده نیز کمتر می‌شود.

شایان ذکر است که این طرح جداسازی، برای شرکت‌هایی نظیر فیس‌بوک و گوگل که برای برآورده ساختن نیازهای خود، مجبورند هزاران سرور بخرند، بسیار مهم است.
 
کد مطلب: 48329
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ