۱
۰
plusresetminus
دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۶

سرعت دسترسی به اینترنت به ۱۰۰ مگابیت می‌رسد

ایتنا- با اتصال منازل به شبکه فیبر نوری،‌سرعت دسترسی به 100 مگابایت خواهد رسید.
سرعت دسترسی به اینترنت به ۱۰۰ مگابیت می‌رسد


معاون وزیر ارتباطات با اشاره به افتتاح فاز نخست شبکه دسترسی فیبرنوری در منازل گفت: با اجرای این پروژه سرعت ۵۰ تا ۱۰۰ مگابیت در ثانیه برای کاربران پیش‌بینی شده است.


به گزارش ایتنا از مهر، برات قنبری امروز در مراسم بهره برداری از فاز نخست شبکه دسترسی فیبرنوری در منازل (تانوما) که صبح امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور گفت: این پروژه تمامی نیازهای کاربران را در کمترین زمان و بهترین کیفیت فراهم می‌کند.

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران ادامه داد: پروژه اتصال منازل به شبکه فیبر نوری مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در جهت تکمیل فاز سوم شبکه ملی اطلاعات است و پیش بینی می‌کنیم سرعت دسترسی به شبکه را از ۵۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه برای کاربران فراهم کند.

وی ایجاد ظرفیت برای یک میلیون مشترک در هر شهر را از جمله ویژگی‌های فاز نخست این پروژه عنوان کرد و افزود: در این زمینه ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و دو هزار کیلومتر فیبر نوری جدید در کشور نصب شده است.

به گفته معاون وزیر ارتباطات شرکت مخابرات موفق به ایجاد بیش از ۱۰۰ هزار فرصت شغلی پایدار در این زمینه شده است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از سرمایه گذار ۲۵ هزار میلیارد تومانی صورت گرفته در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط مخابرات انجام شده است، گفت: طبق اهداف برنامه ششم توسعه برای ارتقا جایگاه کشور در منطقه باید جایگاه ایران ۳۰۰ درصد افزایش یابد. در این زمینه تغییر نگاه، اصلاح ساختار و اتخاذ رویکردهای جدید در توسعه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در دستور کار قرار گرفته است.

در این مراسم شبکه فیبر نوری منازل به صورت نمادین و با سرعت ۸۸۴ مگابیت بر ثانیه در حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ارتباطات، استاندار تهران و نمایندگان مجلس تست و راه اندازی شد.
کد مطلب: 48743
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
دوستان توجه کنند
محدودیت حجمی داره، یعنی این سرعت ها کشک هم نیست
همون ایرانسل بگیرید راحت باشید
در ضمن تقریبا هیچ جایی ارائه نمیشه
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ