مرگ گوشیهای هوشمند زودتر از آنچه فکرش را میکنید فرا میرسد
ایتنا- هر فناوری در ابتدای عرضه رشد سریعی میکند و مورد استقبال مردم قرار میگیرد، لیکن پس از مدتی افت میکند و دوران زوال را آغاز مینماید. گوشیهای هوشمند نیز از این موضوع مستثنی نیستند.
ظهور آیفون اصلی در سال 2007 از وقوع یک انقلاب بزرگ در عرصه فناوری و در نحوه استفاده از قدرت رایانش خبر میداد. با عرضه آیفون شاهد آن بودیم که کارهایی که صرفاً باید در کامپیوتر شخصی انجام میشد، از طریق یک گوشی هم قابل انجام بود. از قابلیتهای دیگر این گوشی، میتوان به قابلیت دسترسی به آن در تمامی مکانها و کوچک بودن و امکان قرار دادن آن در جیب اشاره کرد.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از زد.دی نت، اکنون یک دهه از زمان ظهور اپل گذشته و فناوری گوشیهای هوشمند به اوج خود رسیده است و به همراه دیجیتال همیشگی مردم تبدیل گشته و قابلیتهای رایانههای شخصی، دوربین، تلویزیون، مسیریابی ماهوارهای و غیره را در خود جای داده است. اما این تمام ماجرا نیست؛ چون سرانجام هر چیزی پدیده جدیدی زمانی رشد میکند و پس از مدتی وارد دوران زوال خود میشود. این موضوع شامل حال گوشیهای هوشمند هم میشود.
از نظر کارشناسان، نوآوری در گوشی هوشمند، به مرور متوقف میشود. گوشیهای هوشمند در حال حاضر پر از قابلیتهای هوشمندانهای است که اکثر ما حتی از وجود آنها خبر نداریم و قطعاً تاکنون از آنها استفاده نکردهایم.
از سوی دیگر همچنین در بسیاری از کشورها، بازار گوشیهای هوشمند اشباع شده است. گوشیهای هوشمند در یک بازه ده ساله از نخستین نسخه به نسخههای پایانی خود رسید.
مدتی است زمزمههایی به گوش میرسید که دستگاههای پوشیدنی، جایگزین گوشیهای هوشمند خواهد شد، لیکن با عمر باتری و قدرت پردازشی که این دستگاهها دارد، خیلی سخت میتوان به چنین نتیجهای رسید که میتوانند جایگزین گوشیهای هوشمند شوند. همچنین حتی اگر این دو مشکل برطرف شود، مشکل اصلی که صفحه نمایش است، باقی میماند؛ زیرا در این دستگاهها صفحه نمایش نمیتواند زیاد بزرگ باشد.
همانطور که میدانید اصلیترین راه ارتباط با دنیای دیجیتال و بهرهمند شدن از آن، صفحه نمایش است و همین اشکال باعث میشود که واقعیت مجازی و افزوده، به عنوان نامزدهای بعدی برای جایگزینی گوشیهای هوشمند مطرح میشود.