۰
plusresetminus
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۶

اینترنت اشیاء و صنایع هوشمند، تنها راه برای تغذیه جمعیت فزاینده جهان

ایتنا- گزارشی از تحلیلگر بخش اینترنت اشیاء بیکام نشان می‌دهد که صنعت کشاورزی برای پشتیبانی از جمعیت رو به رشد بشر، نیاز به روش‌های کشاورزی هوشمند دارد.
اینترنت اشیاء و صنایع هوشمند، تنها راه برای تغذیه جمعیت فزاینده جهان


طبق پیش‌بینی‌های انجام شده در سازمان ملل متحد، جمعیت جهان تا پایان قرن حاضر از 11.2 میلیارد نفر نیز فراتر خواهد رفت. تحلیلگران اینترنت اشیاء (آی.اُ.تی) در بیکام ریسرچ، گزارشی تهیه کردند و در آن از بخش کشاورزی خواستند که کارهای بیشتری برای تطبیق فناوری کشاورزی هوشمند انجام دهد تا این اطمینان حاصل شود که سرعت تولید پایدار مواد غذایی حفظ می‌شود.


به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از کامپیوترویکلی، گزارش اخیر بیکام تحت عنوان «کشاورزی هوشمند: راهی پایدار برای تولید مواد غذایی»، بر اهمیت بهره‌برداری صنایع از فناوری‌های جدید در کل زنجیره ارزش تأکید کرد. زنجیره ارزش، ارائه دهندگان فناوری و عرضه کنندگان ادوات کشاورزی تا سیاستگذاران دولت و تولیدکنندگان را شامل می‌شود.

در سال‌های آتی، حسگرها و داده‌های کلان جزو ابزارهای ضروری برای صانیع بزرگ و بویچه صنعت کشاورزی خواهد بود، و بهمین دلیل از دید کارشناسان، ایجاد تغییرات اساسی در کشاورزی به کمک ابزارهایی نظیر آنچه بیان شد لازم است.
گزارش بیکام از عبارت «کشاورزی دقیق» برای توصیف کلی نوآوری‌هایی که در حال حاضر بسیاری از آنها در اقتصادهای توسعه یافته کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده می‌کند.
 
 
 
صنعت کشاورزی دقیق که گاهی آن را کشاورزی «مکان محور» نیز می نامند، یکی از نگرش‌های جدید در مدیریت مزارع است. به عبارت ساده‌تر کشاورزی دقیق، نظامی است که تولیدکنندگان می‌توانند به وسیله آن تغییرات و غیریکنواختی‌های داخل فضای کاری را شناسایی کرده و سپس با مدیریت این تغییرات در جهت افزایش محصولات زراعی و افزایش بهره‌وری گام بردارند.
به بیان دیگر کشاورزی دقیق یک راهبرد مدیریتی است که جزئیات و اطلاعات مربوط به هر قسمت از مزرعه را به کار گرفته و مدیریت دقیقی بر نهاده‌ها اعمال می‌نماید.

کشاورزی دقیق، بسیاری از ضایعات کشاورزی را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد، مشکلات گردآوری و نظارت بر داده را حل می‌کند و از اثرات تغییرات اقلیمی می‌کاهد.
بطوری که بنظر می‌رسد، در بلندمدت، ما هیچ چاره‌ای به جز سرمایه گذاری در استفاده از کشاورزی دقیق و هوشمند نخواهیم داشت، زیرا ضرورت مسائل و مشکلات جهان ایجاب می‌کند که از چنین روش‌هایی استفاده کنیم.


     در این باره بیشتر بخوانید:
     - اینترنت اشیاء (IoT) چیست و چرا اهمیت دارد؟


 
کد مطلب: 49180
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ