ایتنا- الون ماسک اعلام کرده است که بانکی از باتریهای لیتیوم-یون را با ظرفیت کلی 129 مگاوات ساعت راهاندازی خواهد کرد و بزرگترین باتری لیتیوم-یون جهان را خواهد ساخت.
شرکت مشهور تسلا، طی طرح ساخت بزرگترین باتری لیتیوم-یون جهان، یک باتری شبکهای بزرگ را میسازد. به نظر میرسد تحقق این امر، تحولی جدید در عرصه آی.تی محسوب میگردد.
این باتریها در حین زمان تولید انرژی الکتریکی اضافی، شارژ خواهد شد. محتویات آنها حین زمان تقاضای بالا، برای تقویت عرضه بکار گرفته خواهد شد. تصمیم برای ساخت این باتریها، پس از آن اتخاذ شد که یک سری از خاموشیها در طی یک سال گذشته در استرالیای جنوبی اتفاق افتاد.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از تکنولوژی ریویو، خاموشیهای استرالیای جنوبی، حاصل آسیبهایی بود که طوفان به زیرساختها وارد کرد و موجب افزایش تقاضا در طول موجهای گرمایشی شد. متخصصین امیدوارند که راهاندازی سیستمهای جدید، امنیت شبکههای منطقه را بهبود بخشد.
ماسک در ماه مارس اعلام کرد که اگر شرکت او، در این پروژه پیروز شود، میتواند پروژههای بعدی را نیز با اطمینان خاطر بیشتری انجام دهد.
به گزارش گاردین، دولت ایالت استرالیای جنوبی تأیید کرده است که این قرارداد با تسلا امضا خواهد شد. تسلا با نگاهی خوشبینانه به این مسئله مینگرد و امیدوار است که بتواند این کار را در زمان مناسب به انجام برساند.
گفتنی است این شرکت در ژانویه، نصب و راهاندازی یک سیستم مشابه 80 مگاواتی در کالیفرنیا را به انجام رساند و این پروژه در مدت 90 روز تکمیل کرد.
بر اساس گزارش گاردین، ماسک اذعان داشت که این خطر وجود دارد که پروژه عظیم مورد بحث کاملاً طبق برنامه پیش نرود اما این مطلب را نیز افزود که به تکنیکها و طراحی این سیستم باور دارد. لازم به ذکر است که باتریهای لیتیوم-یون، حداقل از لحاظ نظری، نماینده ایدهآلی برای این نوع از ذخیره سازی شبکه نیست. باتری کامل شبکه، میتواند ارزان و نسبت به تعداد زیادی از چرخههای شارژ و دشارژ انعطافپذیر باشد.
با وجود تلاشهای بسیارخوبی که از سوی افراد با استعداد صورت گرفته است، باتریهای لیتیوم-یون در اختیار طرفداران واقعی این فناوری قرار گرفته است و با وجود کاهش قابل توجه در هزینهها، استفاده از این نوع باتری به شدت جذاب است.