ایتنا- واعظی: در نتیجه جلساتی که با مدیران تلگرام داشتیم، برخی از سرورهای این شبکه اجتماعی به کشور منتقل شده است.
محمود واعظی امروز در حاشیه مراسم افتتاح نخستین پارک علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، با اشاره به برگزاری جلسات فشرده با مدیران تلگرام درباره انتقال سرورهای آن به ایران گفت: در نتیجه جلساتی که با مدیران تلگرام داشتیم، برخی از سرورهای این شبکه اجتماعی به کشور منتقل شده و قرار است در آینده نزدیک این شرکت، شبکه توزیع یا انتقال محتوا یا CDNهای خود را نیز به ایران منتقل کند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، واعظی با بزرگ توصیف کردن موضوع ورود سرورهای تلگرام به کشور نسبت به ادامه مذاکرات با مدیران تلگرام ابراز امیدواری کرد.
او همچنین با گلایه از صحبتهای اخیر برخی مسئولان درباره انتقال سرورهای تلگرام به کشور گفت: برخی با حرفهای غیرتخصصی خود در به انجام رسیدن مذاکرات ما اختلال ایجاد کردند. اجازه بدهید تا ما گام به گام مذاکراتمان را پیش ببریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه فرودگاه پیام، مسافربری میشود، گفت: با توجه به مذاکرات و هماهنگیهایی که صورت گرفته، مقرر شد که فرودگاه پیام کرج به صورت مسافربری تبدیل شود که البته ممکن است این اقدام به صورت مرحله به مرحله مثلا ابتدا برای زوار و سایر استفادهها در نظر گرفته شود.
او افزود: امیدواریم مسافربری شدن فرودگاه پیام همراه با رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان البرز در منظقه ویژه اقتصادی پیام شود که امروز همه بسترها برای آن فراهم شده است.
توافق با بانک مرکزی درباره پرداختهای موبایلی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین از توافق وزارت ارتباطات با بانک مرکزی درباره پرداختهای موبایلی خبر داد و گفت: بانک مرکزی در این باره نگرانیهایی را از گذشته درخصوص موبایل بانکها داشت که امروز با توجه به این که ما در پایان دولت یازدهم هستیم و فاز اول دولت الکترونیکی را راهاندازی میکنیم و سیستمهای پرداخت موبایلی نیز در این راستا مهم هستند، قرار شد تا اجرای برخی از سیستمهای پرداخت موبایلی نهایی شود.
واعظی درنهایت نسبت به اشتغالزایی پروژههای علمی و فناورانه در استان البرز ابراز امیدواری کرد و افزود که استان البرز خود مجموعهای کامل از سیستمهای اقتصادی را دارد که با وجود کارخانجات و شرکتهای اقتصادی گوناگونی که در آن وجود دارد امکان رشد شرکتهای فناورانه را نیز در خود فراهم خواهد کرد.
وزیر ارتباطات همچنین از اتمام مراحل خرید ماهواره بومی سنجشی کشور خبر داد.
به گزارش ایسنا، شبکه انتقال محتوا یا سی دی ان ( Content Delivery Network؛ به اختصار CDN )، شبکهای گسترده از سرورهای مستقر در نقاط مختلف دنیاست که اطلاعات ایستا و یا آن دسته از اطلاعات که با تغییرات کمتری همراه هستند را در میانه راه ذخیره کرده و به این ترتیب کاربر با سرعتی دوچندان وب سایت مورد نیاز خود را بارگذاری میکند.
همین دید رو برای اینترنت هم به کار ببرن خیلی مشکلات حل میشه