ایتنا- در سال 1996 اینترنت مراحل شکلگیری خود را پشت سر میگذاشت و قابلیتهای آن به گونهای نبود که بخواهد وقت و توجه افراد را به سمت خود جذب کند. این حالت ادامه داشت تا زمانی که فناوری خاموش پا به عصر فناوری نهاد.
در سال ۱۹۹۶ اینترنت مراحل شکلگیری خود را پشت سر میگذاشت و قابلیتهای آن بهگونهای نبود که بخواهد وقت و توجه افراد را به سمت خود جذب کند. این حالت ادامه داشت تا زمانی که فناوری خاموش پا به عصر فناوری نهاد.
فناوری خاموش توسط دو دانشمند پیشرو در زمینه کامپیوتر به نامهای مارک وایزر و جان سیلی براون، مطرح شد. آنها جهانی را در سر میپروراندند که در آن انسانها توسط آنچه که این دو نفر، رایانش فراگیر مینامیدند، احاطه شده است و ما اکنون داریم به جهان خیالی آنها نزدیک میشویم.
در حال حاضر، این فناوری به حرکت خود ادامه میدهد اما احساس تمرکز یا توجه ما را به سمت خود جلب نمیکند.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، شاید در حال حاضر تصور کارشناسان بر این باشد که در حال حاضر، نیمی از آنچه که دانشمندان مذکور در سر میپروراندند، درست باشد، اما ظرف چند سال آینده، متوجه خواهند شد که دنیا دقیقاً به همان صورتی درخواهد آمد که این دو نفر در فکر خود، مجسم میساختند. اما چیزی که در این میان، نقشی حیاتی دارد، 5G یا اینترنت نسل پنجم است.
در حقیقت شبکههای 5G هستند که فناوری مناسب برای امکان دانلود سریعتر را فراهم میکنند و خطوط قدرتمند را قادر میسازد که بین میلیونها دستگاه -که اینترنت اشیاء را تشکیل میدهند و همچنین افرادی که پشت این دستگاهها هستند- اتصالی فوری و بینظیر ایجاد کند.
واقعیت این است که سالهاست که افراد مختلف میکوشند که با پیوند زدن خصوصیات فیزیکی و اتصال، فضایی به وجود آورند و بتوانند از ارتباطات انسانی پشتیبانی کنند.
دنیای نسل پنجم ارتباطات و یا اینترنت 5G، تا حدود زیادی به طراحان، مهندسان و رهبران کسبوکار بستگی داشته و آنها هستند که مسئولیت توسعه و حمایت از مشتری را بر عهده دارند. با این اوصاف، هر چند که صفت «خاموش» برای این فناوری در نظر گرفته شده است، اما به طرق مختلف زندگی افراد را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
هر چقدر که دنیا بیشتر به سمت فناوری خاموش، پیش میرود، نیاز است که در رفتارها و هنجارهای فرهنگی که در دستگاهها ایجاد کردهایم، تحولاتی رخ دهد.