دوربین دیجیتالی پاناسونیک راز تاتوی 5 هزار ساله را کشف کرد
ایتنا - محققان در موزه ملی بریتانیا در لندن توانستند به کمک دوربین پاناسونیک این تاتوها را روی بدن مومیاییهای مصری کشف کنند.
اگرچه خالکوبی یا تاتو طی چند سال اخیر بین مردم رواج پیدا کرده است، ولی گروهی از کارشناسان به کمک فناوریهای هوشمند در نسل جدید دوربینهای دیجیتالی موفق شدند قدیمیترین تاتوی تاریخ را شناسایی کنند.
به گزارش ایتنا از شماران سیستم گروهی از باستانشناسان در پی بررسیهای خود توانستند روی پوست دو مومیایی مصر باستان اثرات خالکوبی را کشف کنند و با کمک فناوریهای جدید، به نتایجی جالب دست یابند.
این مسئله برای نخستین بار نشان داد مردمان آن زمان با جوهر روی پوست خود نقش و نگار ایجاد میکردند و پیش از اینکه انسان مدرن به چنین فناوری دست پیدا کند، مصریان باستان چند هزار سال قبل به روشی دست یافته بودند که به کمک آن میتوانستند نقشهای دایمی روی پوست به وجود آورند.
گفتنی است محققان در موزه ملی بریتانیا در لندن توانستند این تاتوها را روی بدن مومیاییهای مصری کشف کنند.
تحقیق روی این مومیاییها به کمک تابش نور مادون قرمز با دوربین دیجیتالی Lumix DMC ZS19 پاناسونیک انجام شد.
«دانیل آنتونی» مدیر این گروه تحقیقاتی در آخرین شماره از نشریه بینالملی علوم باستان شناسی توضیح داد: «به صورت باورنکردنی به کمک فناوری دوربینهای دیجیتالی مدرن متوجه شدیم 5 هزار سال قبل نیز مردم به تاتو و انجام نقش و نگارهای دایمی روی پوست بدن خود علاقهمند بودند.»
این دو مومیایی که یکی از آنها مرد و دیگر زن است، در خرابههای شهری به نام گبلین در نزدیکی رودخانه نیل کشف شدند و پوست بدن آنها پس از گذشت 5 هزار سال هنوز هم سالم مانده بود.