۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۶

زاکربرگ با وجود اعتراف به اشتباهاتش قصد استعفا ندارد

ایتنا - زاکربرگ 33 ساله، درباره احتمال و چگونگی تاثیرگذاری این تخلف شرکتش بر انتخابات سال 2016، به پرسش‌های سناتورهای به مراتب مسن‌تر از خودش پاسخ می داد.
زاکربرگ با وجود اعتراف به اشتباهاتش قصد استعفا ندارد
مارک زاگربرگ مدیر عامل فیس‌بوک به 44 سناتور آمریکا، که برای شنیدن توضیحات او درباره رسوائی استفاده کمبریج آنالیتیکا از این شبکه اجتماعی عظیم به منظور دسترسی پیدا کردن به داده های 87 میلیون کاربر گرد هم آمده بودند، گفت که "اشتباه کرده است."
او اذعان کرد که ماموریت فیسبوک «کمک به افراد برای ارتباط برقرار کردن است»، و گفت که با وجود این استعفا نخواهد داد.  
 
به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی به نقل از اسوشیتد پرس، بر روی یادداشتی که زاکربرگ در طی وقفه استراحت در جلسه ارائه شهادت نزد کمیته‌های قضائی و تجاری سنا روی میزش به جا گذاشته بود، تحت تیتر «پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری» و جایگاه ویژه برای کلمه «استعفا؟» این عبارات به چشم می‌خورد: «تاسیس فیس‌بوک. تصمیمات من. من اشتباه کردم. چالش بزرگی پیش آمده ولی ما پیش از این هم مشکلاتی را حل کرده‌ایم. می‌خواهیم این چالش را حل کنیم».
 
زاکربرگ در مقابل سنا
زاکربرگ 33 ساله، درباره احتمال و چگونگی تاثیرگذاری این تخلف شرکتش بر انتخابات سال 2016، به پرسش‌های سناتورهای به مراتب مسن‌تر از خودش پاسخ می داد.
آنها سیلی از پرسش‌ها را درباره سیاست مفصل حفظ حریم خصوصی و داده‌های فیس‌بوک مطرح نمودند، ولی به نظر نمی‌رسید که خیلی از حرف‌های زاکربرگ درباره الگوریتم‌ها و سیستم‌های هوش مصنوعی(AI) سر درمی‌آورند؛ به همین خاطر یکی از اعضای کمیته مشترک، که متوسط سنشان 62 سال بود، به این موضوع اشاره کرد.


 
سناتور جان کندی در چهارمین ساعت از این جلسه استماع به زاکربرگ گفت: «من احساس نمی‌کنم که ارتباطی[از طریق فعالیت‌های فیس‌بوک] حاصل شده باشد. توافقنامه کاربری شما بد است.»
 
سناتورها بخش عمده‌ای از جلسه استماع را، به جای حمله مورد انتظار به زاکربرگ درباره موضوعات وسیع‌تری همچون نقش مداخله‌گرانه روسیه در انتخابات ریاست جمهوری اخیر یا تاخیر فیس‌بوک در پاسخ‌دهی به اتهام درز داده‌ها، صرف خواندن سوالاتی برای وی درباره مسائل مربوط به حریم خصوصی کرده بودند.
 
زیرِ تیتر «ایمنی داده‌ها»، زاکربرگ نوشته بود: «اشتباهاتی کردیم، به سختی در تلاشیم که آنها را رفع کنیم».
زاکربرگ مکررا به سناتورها گفت که اعضای ناراضی فیس‌بوک می‌توانند تنظیمات حریم خصوصیشان را تغییر دهند، یا حساب‌هایشان را حذف کنند.  
 
زیرِ تیتر «دفاع از فیس‌بوک»، این یادداشت‌ها به مدیرعامل فیس‌بوک توصیه می‌کردند که «در صورت مورد حمله قرار گرفتن»، اینگونه پاسخ دهد که: «من محترمانه آن را رد می‌کنم.»

    در این زمینه بیشتر بخوانید:
    - واکنش فیس‌بوکی یکی از مدیران اپل به رسوایی اخیر!
    - فیس‌بوک همکاری با مراکز درمانی را به حالت تعلیق درآورد!
    - فیس‌بوک با تبلیغات سیاسی چه می‌کند؟
    - اتهام خیانت در امانت گریبان فیس‌بوک را گرفت


 
کد مطلب: 52458
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ