ایتنا - رییس سازمان فناوری اطلاعات : پیشنهاد ما این است که با ارز دیجیتال مانند ارز خارجی برخورد شود و صرافیها بتوانند مجوز ارز دیجیتال را دریافت کنند.
معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات درخصوص استفاده از رمز ارزها در خرید و فروشها گفت: همه دستگاههای مرتبط با فعالیت استخراج رمز ارزها در کشور بر اینکه رمز ارزها نباید جایگزین پول ملی شوند، متفقالقول هستند.
بیتکوین (Bitcoin) یک ارز رمزنگاری شده یا اصطلاحاً «رمز ارز» است که هنوز مانند پولهای فیزیکی در بسیاری از کشورها به رسمیت شناخته نمیشود اما همان کارکرد را دارد، رمز ارز یک ارز دیجیتالی است که روشی خاص برای استخراج دارد.
به گزارش ایتنا از ایرنا، امیر ناظمی در این خصوص افزود: همه کشورها نیز این کار را مبنی بر اینکه این پول جایگزین پولی ملیشان نشود، انجام دادهاند، حتی در کشورهایی که دیده میشود دستگاههای ای تی ام در خصوص این پول دیجیتال دارند، این دستگاهها در حقیقت به مثابه صرافی حساب میشود یعنی در این دستگاهها «بی.تی.ام» یا همان ارز دیجیتال به عنوان ارز جاری به یک ارز شناختهشده تبدیل میشود.
وی در خصوص خرید و فروش ارز رمز در کشور، بیان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارز دیجیتال مانند ارز خارجی برخورد شود و صرافیها بتوانند مجوز ارز دیجیتال را دریافت کنند.
وی ادامه داد: در حیطه استخراج رمز ارز در کشور، اکنون کمترین مشکل را با بانک مرکزی داریم چون تصمیم پیشنهادی این بوده که، با ارزی که میخواهد خرید و فروش شود همانند یک ارز خارجی برخورد شود، پس صرافیها میتوانند این کار را انجام دهند و باید مجوزهای این نوع ارز را هم از بانک مرکزی بگیرند، که این امر راهحل ساده و مورد قبول و معقولی است.
ناظمی یادآور شد: همین هفته، قرار است آئیننامه مربوط به کسبوکار ماینینگ و تولید ارزهای دیجیتال نهایی و ابلاغ شود.