هنگام استفاده از درگاههای الکترونیکی بانکی از فیلترشکن استفاده نکنید
ایتنا - هنگام استفاده از درگاههای الکترونیکی به هیچ وجه از فیلترشکن استفاده نکنند که اگر نشانی درگاه قبلا فیلتر شده باشد، مشخص شود.
ئیس پلیس فتا استان قم به خاطر پیشگیری از کلاهبرداریهای مالی اینترنتی به شهروندان هشدار داد : هنگام استفاده از درگاههای الکترونیکی بانکی به هیچ وجه از فیلترشکن استفاده نکنید که اگر نشانی درگاه قبلا فیلتر شده باشد، مشخص شود.
به گزارش ایتنا از پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا، سرهنگ علی موالی رییس پلیس فتا قم در تشریح این خبر گفت: کلاهبرداران برای اینکه بتوانند اعتماد شهروندان را جلب کنند در طراحی درگاههای جعلی پرداخت به جهت سرقت اطلاعات بانکی افراد از لوگو، آرم بانکها و نشان اپلیکیشن هایی معتبر بانکی سوء استفاده میکنند.
این مقام انتظامی گفت: شهروندان توجه نمایند وجود تصاویرلوگو، آرم بانکها و موسسات دولتی و اپلیکیشنهای معتبر در درگاههای جعلی دلیلی بر امن بودن خدمات آن درگاه یا اپلیکیشن نیست یعنی در واقع از تصاویر برای کلاهبرداری سوء استفاده شده است.
وی به شهروندان توصیه کرد: هنگام استفاده از درگاههای الکترونیکی بانکی در فضای مجازی به هشدارهای پلیس فتا توجه کنند و حتما شاخصههای امنیتی درگاههای الکترونیکی پرداخت را به دقت کنترل نمایند؛ همچنین هنگام استفاده از درگاههای الکترونیکی به هیچ وجه از فیلترشکن استفاده نکنند که اگر نشانی درگاه قبلا فیلتر شده باشد، مشخص شود.
این مقام مسئول بیان کرد : شهروندان نشانی درگاههای جعلی بانکی را حتما به نزدیکترین پایگاه پلیس فتا خبر دهند یا در قسمت ارتباطات مردمی سایت پلیس فتا ثبت کنند تا در رصد اطلاعاتی پلیس فتا قرار گیرد.