ممکن است در آیندهای نهچندان دور رقبای دیگری هم در برابر گوگل و آیبیام ظهور کنند و اخبار منتشر شده نشان دادهاند که شرکت هانی ول نیرومندترین کامپیوتر کوانتومی جهان را می سازد.
زمانی که صحبت از کامپیوترهای کوانتومی به میان میآید نام کمپانیهای گوگل و آیبیام بهعنوان سردم داران این فناوری به ذهن خطور میکنند.
با این حال ممکن است در آیندهای نهچندان دور رقبای دیگری هم در برابر گوگل و آیبیام ظهور کنند و اخبار منتشر شده نشان دادهاند که شرکت هانی ول نیرومندترین کامپیوتر کوانتومی جهان را می سازد.
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وبسایت خبری تحلیلی engadge، گزارشهای بهدست آمده از کمپانیهانی ول (Honeywell) حاکی از آن است که این کمپانی در حدود سه ماه دیگر از کامپیوتر کوانتومی ویژهای رونمایی میکند که سرعت آن حداقل دو برابر بیشتر از کامپیوترهای کوانتومی فعلی است. البته این ادعا نیازمند زمینهای محکم برای اثبات نیز هست.
بر همین اساس در پروتکل این کمپانی آمده است که بیشتر کمپانیها به هنگام نمایش قابلیتهای کامپیوترهایشان از کوبیت ها استفاده میکنند. برای مثال کامپیوتر سایکامور که در سال گذشته به برتری کوانتومی رسید تنها 53 کوبیت داشت. هانی ول بهجای این کار از مقیاس جدیدی به نام حجم کوانتوم استفاده میکند.
حجم کوانتومی سعی دارد با یک نگاه جامع به اعضای مختلف کامپیوتر کوانتومی به اندازهگیری عملکرد آن بپردازد.
کوبیتهای خالص در محاسبات بسیار مهم هستند اما روش تعامل آنها با یکدیگر نیز به همان اندازه اهمیت دارد. برای مثال، هرچه نرخ خطای ایجاد شده توسط این کوبیت ها پایینتر باشد امتیاز بهدستآمده بالاتر خواهد بود. درنهایت هرچه ارزش حجم کوانتومی بالاتر باشد مسائل پیچیدهتری توسط کامپیوتر قابل حل خواهد بود.کامپیوتر
هانی ول ادعا کرده است که حجم کوانتومی کامپیوتر آینده این شرکت حداقل 64 واحد خواهد بود.
جالب است بدانید که کامپیوتر کوانتومی اخیر آیبیام علاوه بر 28 کوبیت حجم کوانتومی برابر با 32 واحد داشت. البته تمامی این ادعاها تا زمانی که بهصورت کامل عملی نشوند چندان معتبر نخواهند بود.