50هزار مدرسه ايران تا پايان برنامه چهارم به اينترنت متصل ميشوند
به گزارش ايسنا، عبدالمجيد رياضي اظهار كرد: بحث فناوري اطلاعات و بحث ارتباطات در عصر حاضر، چه در مسايل اجتماعي و چه در حوزههاي مختلف، يك موضوع جدي است و امروز بحث فناوري اطلاعات در همه حوزهها معني و مفهوم و موقعيت دارد، هر چه بشر رو به جلو ميرود بسته اطلاعات و اثر اطلاعات در زندگي وي به صورت تصاعدي جلو ميرود.
او عصر امروز را عصر دانايي محور نام نهاد و خاطر نشان كرد: عصر حاضر نيازمند در دسترس بودن اطلاعات بسيار وسيع و انجام پردازش بسيار سريع است كه جز در سايهي برخورداري از اطلاعات كامل و دقيق راهي براي رسيدن به آن وجود ندارد.
وي نقش اطلاعات امروز را خيلي مهم تلقي كرد و افزود: بايد در كشور ابزار و وسايلي فراهم شود كه اطلاعات صحيح و به موقع بهدست ما برسد.
رياضي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص نهضت نرمافزاري، منظور از نرمافزار را بحث توسعه دانش و نهضت دانش دانست و گفت: دنياي امروز ناگزير، از صحنه جنگهاي تسليحاتي به جنگ علمي روي آورده است، لذا با توسعه علم و دانش توسط ما مقابله ميكند كه نمونه بارز آن بحث انرژي هستهاي است.
وي ويژگي خاص مردم كشورمان در مقايسه مردم ساير نقاط دنيا را مطرح كردن علم و دانش در كنار ايمان بيان كرد و اظهار كرد: دنياي استكباري از همين موضوع ميترسد.
وي تاكيد كرد: به هر ميزان كه در IT سرمايهگذاري شود، حداقل ده برابر سود خواهيم برد و اين سود يا به صورت صرفهجويي در هزينههاست و يا به شكل افزايش كميت و يا افزايش كيفيت خواهد بود.
وي توسعه فناوري اطلاعات در كشور را يكي از وظايف حوزه آموزش و پرورش دانست و افزود: چرا كه 15 ميليون نفر از جمعيت ايران در اختيار آموزش و پرورش است و اگر اين قشر با فناوري اطلاعات آشنا شوند و از فناوري اطلاعات به عنوان وسيله توانمند استفاده كنند، ميتوان از آن به عنوان يك وسيله اقتصادي براي خانوادهها بهره برد.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در خصوص اقداماتي كه در جهت توسعه فناوري در آموزش و پرورش صورت گرفته است، گفت: 8 هزار و 500 مدرسه تا پايان سال جاري به شبكه اينترنت وصل ميشود و تا پايان برنامه پنج ساله چهارم توسعه، اين تعداد به 50 هزار مدرسه افزايش خواهد يافت.
وي در پايان از اختصاص 200 ميليارد ريال براي افتتاح حساب اينترنتي جهت دانشآموزان، دانشجويان و معلمان در سال جاري خبر داد.