ایتنا- مقامات انگلستان به دنبال سایر کشورهای جهان در مرحله تحقیق درباره مزایا و معایب ارزهای دیجیتال هستند و احتمال عرضه رمز ارز ویژهای را بررسی میکنند.
مقامات انگلستان به دنبال سایر کشورهای جهان در مرحله تحقیق درباره مزایا و معایب ارزهای دیجیتال هستند و احتمال عرضه رمز ارز ویژهای را بررسی میکنند.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، به تازگی بانک انگلیس و وزارت خزانه داری بریتانیا اعلام کردند که در همکاری با یکدیگر امکان عرضه شکل جدیدی از پول مجازی را برای بخش خصوصی و عمومی بررسی خواهند کرد. همچنین یک کارگروه اختصاصی برای ارزیابی خطرات و کاربردهای عرضه ارز دیجیتال منصوب شده است.
در همین راستا مقامات رسمی انگلستان به منظور بررسی موارد استفاده جدید از ارزهای دیجیتال با بانک ها، موسسات فناوری مالی، تامین کنندگان زیرساختهای پرداختی و کمپانیهای فناوری مشورت خواهند کرد. فعلا مقامات انگلستان در مرحله تحقیق و تفحس قرار دارند و هیچ تعهدی به عملیاتی شدن این موضوع ندارند.
علی رغم تأکید بر اینکه ارز دیجیتال به جای جایگزینی اسکناس و سپرده ، مکمل آنها خواهد بود ، اما این تعهد عظیم هنوز هم پیامدهای زیادی برای سیستم مالی به همراه دارد. از طرفی متخصصان بر این باورند که پول مجازی میتواند سرعت تراکنشهای محلی و بین مرزی را افزایش داده، هزینه را کاهش بدهد و حتی موجب اتصال افراد افراد بیشتر به اقتصاد شود. با این حال این ارزها میتوانند وضعیت بانکهای سنتی از جمله بانکهای مرکزی را که به حفظ ثبات مالی کمک میکنند را تضعیف کند.
این کارگروه جدید همچنین تحولات ارز دیجیتال بین المللی را رصد خواهد کرد. مجمع جهانی اقتصاد در این رابطه اظهار داشته است که حدود 86 درصد از بانکهای مرکزی جهان در حال بررسی دقیق موافقان و مخالفان پول نقد مجازی هستند. چین در این زمینه پیشتاز است اما سایر کشورها از جمله ژاپن و سوئیس آزمایشهای خود در زمینه ارز دیجیتال را آغاز کرده اند. انگلیس به عنوان عضو سابق اتحادیه اروپا نیز احتمالاً توجه زیادی به اقدامات مقدماتی اتحادیه اروپا در مورد عرضه یورو دیجیتال خواهد داشت.
این انگیزه عمدتا واکنشی به پیشرفتهای بخش خصوصی است. در سال 2019 فیس بوک به صورت رسمی ارز دیجیتال خود را معرفی کرد که در حال حاضر با نام Diem شناخته میشود. تعدادی از شرکتها از قبیل ویزا، پی پال و تسلا نیز از مزایای ارزهای دیجیتال بهره میگیرند.