محمدحسن شانهساززاده در گفتوگو با ايلنا با تاكيد بر اينكه بخش خصوصي توانايي رقابت با دولت را ندارد اظهارداشت: ورود دولت به عرصه ارائه اينترنت پرسرعت مساوي با نابودي بخش خصوصي است.
وي، با بيان اين كه مشكلات فضا و ترنسميشن از جمله مواردي است كه با حضور اپراتور دولت در عرصه ADSL صد چندان ميشود يادآور شد: قيمت تمام شده ADSL دولتي مسلماً متفاوت از بخش خصوصي خواهد بود كه اين بزرگترين خطر براي شركتهاي PAP است.
شانهساززاده ادامه داد: ارائه اينترنت پرسرعت از سوي دولت تير خلاصي به شركتهاي PAP است.
وي، با بيان اينكه در حال حاضر بيش از 220 هزار پورت پرسرعت توسط PAP ها در كشور نصب شده است، گفت: شركتها سرمايهگذاري خود را انجام دادهاند؛ اما اين پورتها به فروش نرسيده است.
مديرعامل شاتل، افزود: تنها 20 هزار پورت پرسرعت در كشور در حال استفاده است. وي، با بيان اينكه مسوولان وزارت ارتباطات به تعهدات خود در قبال شركتهاي PAP عمل نكردهاند، يادآور شد: پورتهاي پرسرعت ما آماده بهرهبرداري است؛ اما به دليل كمبود امكانات مخابرات و رقابت دولت نميتوانيم آن را به فروش برسانيم.
شانهساززاده، گفت: نصب تجهيزات شركتهاي PAP در يك مركز مخابرات و اختصاص فضا به آنها بالغ بر 7 ماه طول ميكشد و در بسياري از مراكز نيز فضايي به شركتها تعلق نميگيرد، با اين اوصاف چطور دولت انتظار دارد كه اين شركتها به تعهدات خود عمل كنند.
مديرعامل شاتل، با اشاره به مناقصه وزارت آموزش و پرورش در خصوص نصب پورتهاي پرسرعت در مدارس تهران كه به مخابرات استان تهران سپرده شد يادآور شد: شركت مخابرات توسعه در مناطق و شهرهاي بزرگ را خود انجام داده و نقاط دور افتاده را به بخش خصوصي ميسپارد.
وي، همچنين از صورتحسابهاي ارائه شده به شركتهاي PAP به عنوان يكي ديگر از مشكلات اين شركتها نام برد.
شانهساززاده، تصريح كرد: بدون هيچ مستنداتي مخابرات صورتحسابهاي بسيار بالا براي شركتها ارسال ميكند كه اين شركتها مجبور به پرداخت آن هستند.
وي، گفت: مخابرات سودآوري امنيت فكري و امكان توسعه را از PAP ها گرفته است؛ اما انتظار دارد اين شركتها بتوانند با دولت رقابت كنند.