۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰

دردسرهای دورکاری در گوگل

ایتنا - ​​​​​​​مقاومت گوگل در برابر دورکاری تمام وقت باعث شده است برخی در این شرکت فناوری نسبت به ریسک از دست دادن کارکنان نابغه هشدار دهند.
دردسرهای دورکاری در گوگل

کارمندان گوگل می‌گویند این شرکت باید در مقاومت خود در برابر دورکاری تمام وقت تجدیدنظر کند. این شرکت بازگشت کارمندان به محل کار را به دلیل شیوع واریانت جدید اُمیکرون دوباره به تاخیر انداخته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، دفاتر گوگل به روی کارمندانی که تمایل دارند در آنجا حاضر شوند، باز است اما این شرکت قصد دارد از ۱۰ ژانویه، سه روز در هفته حضور در محل کار را اجباری کند. پس از تاخیر اخیر در اجرای برنامه بازگشت کارمندان به دفاتر، برخی از کارکنان این شرکت می‌گویند گوگل باید از اجباری کردن روزهای کاری صرفنظر کند.

آمازون، اسپاتیفای و توییتر در میان شرکتهای فناوری بزرگی هستند که به کارمندانشان اجازه داده‌اند به دورکاری تمام وقت برای مدتی ادامه دهند یا مدیران تیمشان درباره دورکاری آنها تصمیم بگیرند. سایرین مانند اپل و اوبر همچنان انتظار دارند کارمندانشان چند روز در هفته در محل کار حاضر شوند.

گوگل اجازه داده است کارمندانش برای دورکاری تمام وقت درخواست کنند اما این اجازه به صورت موردی بررسی می شود و این شرکت انتظار دارد ۲۰ درصد از ۱۴۰ هزار کارمندش در آینده اجازه پیدا کنند به صورت کامل دورکار شوند.

بیزنس اینسایدر با ۹ نفر از کارمندان گوگل در آمریکا صحبت کرد و بعضی از آنها اظهار کردند برخورد این شرکت در قبال دورکاری باید تغییر کند و سیاستهای فعلی ممکن است باعث شوند کارکنان نابغه گوگل جذب شرکتهای رقیب شوند.

عزم گوگل برای برگرداندن کارمندان به دفاتر قابل درک است. فرهنگ کاری گروهی و حضوری و امتیازات چشمگیر کمک کرد این شرکت پیشگام فرهنگ محل کار در سیلیکون‌ولی شود.

چندین کارمند به بیزنس اینسایدر گفتند منتظر بازگشت به محل کار برای حداقل چند روز در هفته هستند اما سایرین می گویند حدود ۱۸ ماه دورکاری ثابت کرده است که می توانند در وضعیت دورکاری هم بهره وری داشته باشند.

گوگل در اوت اعلام کرد ۸۵ درصد از ۱۰ هزار درخواست برای دورکاری کامل یا تغییر مکان را که تا دوم ژوییه دریافت کرده بود، تایید کرده است. اما این کارمندان ممکن است با کاهش حقوق حداقل ۲۵ درصدی با توجه به مکان جدیدی که به آنجا منتقل شده اند، روبرو شوند.

سخنگوی گوگل اظهار کرد: این شرکت چهار هفته دورکاری در سال اضافه کرده و برنامه‌های مراقبتی برای کارمندان در دوران پاندمی در نظر گرفت که شامل دادن ۱۴ هفته مرخصی باحقوق برای مراقبت از عزیزانشان بوده است.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، بعضی از کارمندان گوگل هم احساس می کنند سیاست دورکاری به شکل برابر بین کارمندان دارای رتبه پایین‌تر و مدیران ارشد اجرا نمی شود. رابرت انسلین، رییس فروش گوگل کلود به صورت دورکاری کامل در فلوریدا کار می کند. نایب رییس ارشد زیرساخت فنی گوگل به نیوزیلند نقل مکان کرده و به صورت دورکاری فعالیت می کند در حالی که اکثر کارمندان قرار است به محل کار برگردنند.
کد مطلب: 67089
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ