۱
plusresetminus
چهارشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۴

قطعی سیم‌کارت و عدم آنتن‌دهی موبایل مهم‌ترین دلایل شکایات کاربران

ایتنا - ​​​​​​​مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری با اشاره به قطعی سیم‌کارت، عدم آنتن‌دهی شبکه موبایل و دسترسی به اینترنت از موضوعات شکایت‌های مردمی، گفت که شکایات درج‌شده در سامانه ثبت و پاسخگوئی به شکایات مردمی ۱۹۵، در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته، حدود شش درصد افزایش داشته است.
قطعی سیم‌کارت و عدم آنتن‌دهی موبایل مهم‌ترین دلایل شکایات کاربران


یکی از مواردی که باید همواره مورد توجه شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات باشد، چگونگی برخورد با مشتریان و آگاهی از نحوه ارایه خدماتشان به آنهاست. برخی از شرکت‌ها و سرویس‌دهندگان، برای این موضوع از روش‌هایی مانند پرتال، وب‌سایت و تماس‌های پشتیبانی استفاده می‌کنند و البته همواره کیفیت خدمات ارایه‌شده از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران است.

به گزارش ایتنا از  ایسنا، سامانه ۱۹۵ با هدف پاسخگویی به شکایات، افزایش سطح رضایتمندی مشترکان و رفع مشکلات آنان در حوزه ICT راه‌اندازی شده است. برای دسترسی راحت‌تر کاربران، روش‌های مختلفی برای ثبت و پیگیری شکایات در نظر گرفته‌ شده که بر اساس آن کاربران می‌توانند با مراجعه به سایت https://195.cra.ir و یا تماس با تلفن گویای ۱۹۵ شکایت خود در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را ثبت کنند.

همواره پشتیبانی و ارائه خدمات، کیفیت سرویس، مشکلات مالی و تعرفه، عدم آنتن‌دهی، پیامک متنی، خدمات مالکیت و سیم‌کارت، تشعشعات، ترابردپذیری، خدمات ارزش افزوده تلفن همراه و بسته‌های ترکیبی، همواره از مصداق‌های پرتکرار شکایات ثبت‌شده در سامانه ۱۹۵ است. کاربران می‌توانند برای پیگیری شکایات سامانه ۱۹۵ کد دستوری #۸۰۱۰* را شماره‌گیری کرده و با انتخاب گزینه ۲ و وارد کردن کد پیگیری که از سامانه ۱۹۵ دریافت کرده‌اند، در قالب پیامک از آخرین وضعیت شکایت خود مطلع شوند.

در این راستا به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پیمان قره‌داغی -مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری- گفت: در سه ماهه اول سال جاری ۴۶ هزار و ۲۲ شکایت در سامانه ثبت و پاسخگوئی به شکایات مردمی ۱۹۵ درج شده که در مقایسه با سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، حدود شش درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه تعداد کل شکایات ثبت‌شده در سه ماهه اول سال گذشته ۴۳ هزار و ۵۹۴ مورد بوده، افزود: از شکایات ثبت‌شده در سه ماهه اول سال جاری ۷۴۴۳ شکایت به اپراتور همراه اول، ۲۹۷۱ شکایت به اپراتور ایرانسل و ۸۵۲ شکایت به اپراتور رایتل اختصاص دارد که در مقایسه با سه ماهه اول سال گذشته در همراه اول حدود ۸ درصد، در رایتل حدود ۲۴ درصد افزایش و در ایرانسل حدود ۲۶ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری درباره آمار شکایات ثبت‌شده در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: در سه ماهه اول سال گذشته ۶۸۸۱ شکایت از همراه اول، ۴۰۲۲ شکایت از ایرانسل و ۶۸۷ شکایت از رایتل در سامانه ۱۹۵ ثبت شده است.

قره‌داغی قطعی سیم‌کارت، عدم آنتن‌دهی شبکه موبایل و دسترسی به اینترنت، تخلیه سیم‌کارت، عدم تضمین کیفیت سرویس ارایه شده، پیامک تبلیغاتی، پاسخگو نبودن، ثبت‌نام و واگذاری سیم‌کارت بدون حضور مالک به شخص دیگر، عدم رعایت تعرفه ترافیک داخلی و بین‌الملل و ... را از موضوعات شکایت‌های مردمی عنوان کرد.

وی درباره میانگین زمان پاسخگوئی به شکایات در سامانه ۱۹۵ تصریح کرد: میانگین زمان پاسخگوئی به شکایات در اپراتورهای سیار متفاوت بوده و به دلیل وجود شکایات باز در سه ماهه اول سال جاری و عدم محاسبه زمان اینگونه شکایت‌ها در هنگام ارائه این گزارش، ممکن است میانگین زمان پاسخگوئی پس از بسته شدن شکایت‌ها افزایش یابد. با در نظر گرفتن این موضوع میانگین زمان پاسخگوئی در بهار امسال برای هر سه اپراتور به حدود پنج روز رسیده است که این شاخص سال گذشته در همراه اول حدود ۱۵ روز، در ایرانسل حدود ۱۴ روز و در رایتل حدود ۱۰ روز بوده است.
کد مطلب: 69049
نام شما
آدرس ايميل شما