۰
plusresetminus
سه شنبه ۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۳۶

الکسا ۱۰ میلیارد دلار به آمازون ضرر زد!

ایتنا - ​​​​​​​فروشگاه اینترنتی آمازون امسال ۱۰ میلیارد دلار ضرر از بعضی دستگاه‌هایش از جمله دستیار صوتی الکسا متحمل خواهد شد.
الکسا ۱۰ میلیارد دلار به آمازون ضرر زد!


دستیار صوتی آمازون زمانی یکی از پروژه‌هایی بود که سریعترین رشد را داشت اما اکنون در میان محصولاتی است که امسال حدود ۱۰ میلیارد دلار ضرر به این شرکت وارد می‌کنند.

واحد "دیجیتال جهانی" آمازون که شامل دستگاه‌های الکسا، اکو (Echo) و سرویس یکپارچه پرایم ویدئو است، در سه ماهه نخست امسال سه میلیارد دلار ضرر عملیاتی داشت. یک منبع آشنا از فعالیت واحد "دیجیتال جهانی" به بیزنس اینسایدر گفت: عمده این ضرر به دلیل الکسا و دستگاه‌های دیگر آمازون بود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، دستیار صوتی، ایده جف بزوس، بنیانگذار آمازون بود و او از تیمی که روی این محصول کار می‌کرد، حمایت می‌کرد و در ساخت آن مشارکت داشت و بر کارزارهای بازاریابی ایمیلی برای الکسا نظارت داشت. هنگامی که الکسا در سال ۲۰۱۴ عرضه شد، آمازون می‌خواست با استفاده از الکسا به افراد فروش داشته باشد نه از طریق افرادی که دستگاه‌های اکو مجهز به دستیار صوتی الکسا را خریداری می‌کنند. اما چهار سال پس از ورود الکسا به بازار، مشتریان از این که این دستگاه، پیام‌های ضبط شده را به افراد اشتباهی ارسال می‌کنند، شکایت دارند و همچنین، گزارش‌هایی منتشر شده است که کارکنان آمازون به آنچه به الکسا در دستگاه‌هایشان می‌گویند، گوش می‌کنند.

با این حال، الکسا به نقطه‌ای رسیده است که یک میلیارد تعامل در هفته دارد و افراد به عنوان مثال درباره وضعیت هوا سوال می‌کنند که پولی نیست.

طبق گزارش روزنامه نیویورک تایمز، الکسا و اکو در سال ۲۰۱۸ حدود پنج میلیارد دلار ضرر کردند. به گفته سه کارمند سابق آمازون، همان سال آمازون ۱۰ هزار کارمند داشت که روی محصولات الکسا و اکو کار می‌کردند. تا پایان سال ۲۰۱۹، استخدام برای این تیم متوقف شد و سال بعد، بزوس مشارکت در توسعه این محصول را متوقف کرد.

دیوید لیمپ، نایب رئیس دستگاه‌ها و خدمات آمازون در سال ۲۰۱۹ در دیداری گفت: تعامل و امنیت الکسا باید بهبود پیدا کند تا این محصول بتواند به سطح بعدی برسد. وی پیش از این در بیانیه‌ای به بیزنس اینسایدر گفته بود آمازون همچنان به اکو و الکسا پایبند است و به سرمایه‌گذاری بالا در این محصولات ادامه می دهد.

در بخش دستیار صوتی دیجیتالی، الکسا از نظر تعداد بالای کاربران، پس از دستیار گوگل و سیری اپل امسال در رتبه سوم قرار دارد.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، با این حال، اخراج‌های هفته گذشته که از سوی آمازون اعلام شد، نشان داد اخراج‌ها می‌تواند در درجه اول بر کار روی تیم الکسا تاثیر بگذارد.
کد مطلب: 70650
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ