ایتنا - دانشمندان ووهان پیش از شروع همهگیری کووید، برای ترکیب مرگبارترین ویروسهای جهان با ارتش این کشور همکاری میکردند.
سه دانشمند آزمایشگاه ووهان نخستین بیماران کووید در جهان شناخته شدند
26 خرداد 1402 ساعت 11:44
ایتنا - دانشمندان ووهان پیش از شروع همهگیری کووید، برای ترکیب مرگبارترین ویروسهای جهان با ارتش این کشور همکاری میکردند.
براساس پژوهشی جدید، سه پژوهشگر موسسه ویروسشناسی ووهان چین مظنون منبع همهگیری ویروس کرونا معرفی شدند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، به ادعای این پژوهش، سه دانشمند آزمایشگاه ووهان که در پژوهشهای مربوط به کووید-۱۹ فعالیت میکردند، نخستین کسانی بودند که نتیجه آزمایش کوویدشان مثبت شد.
براساس پژوهشهای به عمل آمده، این «بیماران صفر» (نخستین کسانی که به ویروس یا میکروبی آلوده میشوند)، بن هو، پینگ یو و یان ژو در موسسه ویروسشناسی ووهان درباره ویروسهای مشابه سارس تحقیق میکردند.
به گزارش نشریه میرر، چندین مقام دولتی ایالات متحده آمریکا به خبرنگاران گفتند که گویا این سه دانشمند در پاییز ۲۰۱۹ هنگام انجام آزمایش «افزایش عملکرد» ویروس، به این بیماری مبتلا شدند.
آزمایش «افزایش عملکرد» پژوهشی است که در آن با تغییر ژنتیکی یک ارگانیسم (مانند ویروس یا باکتری)، بیماریزایی آن را افزایش میدهند و پاتوژنها را قویتر میکنند تا درک بهتری از خطرهای آنها حاصل شود.
دو نفر از دانشمندان به نامهای هو و یو که ادعا میشود آلوده به این ویروس بودند، در سال ۲۰۱۹ درباره تبار ژنتیکی ویروس کرونا مرتبط با سارس در خفاشهای سراسر چین که درمورد آنها مطالعه کرده بودند، مقالهای نوشتند.
«دولت ایالات متحده آمریکا به دلایلی باور دارد که چندین پژوهشگر موسسه ویروسشناسی ووهان در پاییز ۲۰۱۹، پیش از شناسایی نخستین مورد شیوع این بیماری، با نشانههایی مطابق با کووید -۱۹ و بیماریهای فصلی رایج بستری شدند.» این مطلب که در یک برگه اطلاعات در بایگانی ذخیره شده، اما برای خواندن در دسترس است، در ژانویه ۲۰۲۱ منتشر شده است.
کد مطلب: 73343
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/73343/سه-دانشمند-آزمایشگاه-ووهان-نخستین-بیماران-کووید-جهان-شناخته-شدند