مایکروسافت مزاحمترین بخش آپدیت ویندوز را برطرف میکند
ایتنا - مایکروسافت تصمیم دارد روشی به نام "hotpatching" را پیاده سازی کند. در این برنامه، یک سیستم بدون نیاز به راهاندازی مجدد، بهروزرسانی را دانلود و اعمال میکند. این شرکت قبلاً این فناوری را برای ماشینهای مجازی سرور Azure خود اجرا کرده بود.
بهروز نگه داشتن ویندوز مهم است، اما تعداد کمی از مردم از فرآیند به روز رسانی لذت میبرند. کاربران قدیمی ویندوز خاطرات بدی از هشدارهای دائمی ویندوز برای راهاندازی مجدد دستگاه خود در لحظه نامناسبی دارند. اکنون، مایکروسافت در تلاش است تا تعداد دفعاتی که برای راهاندازی مجدد ویندوز 11 خود نیاز دارید را کاهش دهد.
همانطور که توسط Windows Latest گزارش شده است، مایکروسافت تصمیم دارد روشی به نام "hotpatching" را پیاده سازی کند. در این برنامه، یک سیستم بدون نیاز به راهاندازی مجدد، بهروزرسانی را دانلود و اعمال میکند. این شرکت قبلاً این فناوری را برای ماشینهای مجازی سرور Azure خود اجرا کرده بود.
Hotpatching (هاتپچینگ) راهی برای نصب بهروزرسانیهای امنیتی سیستمعامل در Windows Server Datacenter است: دستگاههای مجازی نسخه Azure (VM) پس از نصب نیازی به راهاندازی مجدد ندارد. با پچ کدهای درون حافظه، فرآیندهای در حال اجرا بدون نیاز به راه اندازی مجدد کار میکند.
در حال حاضر، این ویژگی به دستگاههای مجازی در سرورهای Azure محدود شده است. با این حال، مایکروسافت قصد دارد ویژگی هاتپچینگ را در ویندوز 11 اعمال کند. مایکروسافت امیدوار است به عنوان بخشی از بهروزرسانی 24H2 ویندوز 11 در اواسط سال 2024، هاتپچینگ را بر روی رایانههای 64 و 86 بیتی اعمال کند. افرادی که از ویندوز در دستگاههای Arm استفاده میکنند، در سال 2025 هاتپچینگ را دریافت خواهند کرد.
البته متأسفانه، هاتپچینگ به این معنا نیست که هرگز مجبور نیستید برای اعمال بهروزرسانیها رایانه شخصی ویندوز را مجددا راهاندازی کنید؛ این قابلیت با ایجاد پایه فعلی کار میکند و مایکروسافت باید هر چند وقت یکبار این خط مبنا را با یک به روز رسانی "عادی" تنظیم کند. با این حال، این پچهای پایه ممکن است فقط هر سه ماه یکبار ارائه شوند، با این فرض که یک پچ پایه اضطراری برای محافظت از کاربران در برابر تهدیدات اولیه منتشر نشده است.
با این حال، هاتپچ کردن موانع زیادی را از روند نصب آخرین بهروزرسانیهای ویندوز خارج میکند. اگر به درستی پیاده سازی شود، ممکن است حتی متوجه اعمال ویندوز به روز نشوید. این موضوع این سوال را ایجاد میکند که آیا مایکروسافت به کاربران اجازه میدهد بهصورت دستی بهروزرسانیها را بررسی و نصب کنند؟ با توجه به اینکه مایکروسافت رایانههای شخصی ویندوز 11 را بهطور خودکار به 23H2 بهروزرسانی کرده است، آیا نشانهای است که ممکن است در آینده قابلیت تصمیمگیری نداشته باشیم؟