۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۴۴

افزایش سختگیری‌های اتحادیه اروپا برای ایکس و تیک‌تاک

ایتنا - ​​​​​​​شبکه اجتماعی ایکس ایلان ماسک، شرکت بایت دنس (مالک تیک‌تاک) و وب سایت بوکینگ دات کام، ممکن است مشمول معیار اتحادیه اروپا شوند که آنها را در معرض مقررات سخت‌گیرانه‌تر این بلوک برای شرکت‌های به اصطلاح «دروازه‌بان»، قرار می‌دهد.
افزایش سختگیری‌های اتحادیه اروپا برای ایکس و تیک‌تاک


قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا، شرکت‌هایی را که ماهانه بیش از ۴۵ میلیون کاربر فعال و ۷۵ میلیارد یورو (۸۱ میلیارد دلار) سرمایه بازار دارند را به عنوان «دروازه‌بان‌هایی» تعیین کرده که خدمات یک پلتفرم اصلی را برای کاربران تجاری فراهم می‌کنند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، چنین شرکت‌هایی ملزم هستند اجازه دهند اپلیکیشن‌های پیام رسان آنها با اپلیکیشن‌های رقیب کار کنند و به کاربران اجازه دهند خود تصمیم بگیرند کدام اپلیکیشن‌های از پیش نصب شده را از دستگاه خود حذف کنند. مهلت شرکت‌های بزرگ فناوری تعیین شده به عنوان «دروازه‌بان» برای عمل به این مقررات، هفتم مارس است.

این شرکت‌ها اجازه ندارند به خدمات خود نسبت به سرویس‌های رقیب، اولویت دهند یا مانع از آن شوند که کاربرانشان، اپلیکیشن یا نرم افزار از پیش نصب شده را حذف کند.

نهاد نظارت بر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد کمیسیون اکنون ۴۵ روز کاری فرصت دارد تا تصمیم بگیرد آیا این شرکت‌ها را باید به عنوان «دروازه‌بان»، تعیین کند. همچنین کمیسیون هرگونه استدلال مطرح شده از سوی این شرکت‌ها برای عدم معرفی آنها به عنوان دروازه بان را ارزیابی خواهد کرد.

بایت دنس در ژوئیه سال گذشته، «دروازه بان» نامیده شد اما تیک‌تاک این تصمیم را در دومین دادگاه عالی اروپا به چالش کشید. هنوز معلوم نیست که آیا سایر سرویس‌های بایت دنس هم ممکن است تحت قانون بازارهای دیجیتال، به عنوان پلتفرم‌های «دروازه‌بان» در نظر گرفته شوند.

انتظار می‌رود سایت بوکینگ دات کام به دلیل افزایش تعداد کاربران، امسال در میان گروه شرکت‌های دروازه بان قرار بگیرد.

بر اساس گزارش رویترز، آلفابت، آمازون، اپل، متا و مایکروسافت سال گذشته، به عنوان دروازه‌بان معرفی شدند.
کد مطلب: 77720
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ