موسسه فناوری، نوآوری و خلاقیت کره جنوبی از ساخت رباتی که زندگی افراد معلول را تغییر میدهد،خبر داد. ساخت این ربات در واقع از فیلم معروف «مرد آهنی» الهام گرفته شده است.
موسسه فناوری، نوآوری و خلاقیت کره جنوبی از ساخت رباتی که زندگی افراد معلول را تغییر میدهد،خبر داد. ساخت این ربات در واقع از فیلم معروف «مرد آهنی» الهام گرفته شده است.
به گزارش ایتنا، پارک جئونگ سو، محقق تیم این موسسه، گفت که پس از تماشای فیلم "مرد آهنی" از این ایده الهام گرفته است که وی را تشویق به کمک به افرادی معلولی کند که از ربات در زندگی واقعی استفاده میکنند.
این ربات که وزن کمی دارد افراد مبتلا به پاراپلژی (فلج کامل پاها و تنه در هردوسمت هردوپا) را قادر میسازد تا علاوه بر بالا رفتن از پلهها، راه بروند و از میان موانع عبور کنند.
وی خاطرنشان کرد هدفش "ساخت رباتی است که به طور یکپارچه در زندگی روزمره افراد دارای معلولیت ادغام شود" و آن را "سوپر لباس" نامید.
این موسسه قابلیتهای ربات «سوپر لباس» را توسط یکی از اعضای مؤسسه به نام «کیم سونگ هوان» که از همیپلژی (فلج کامل دست، پا وتنه در یک سمت بدن ) رنج میبرد، بررسی کرد.
هوان توانست با کمک نمونه اولیه این ربات، با سرعت 3.2 کیلومتر در ساعت راه برود و این ربات همچنین به وی برای بالا رفتن از پلهها نیز کمک کرد.
هوان اشاره کرد که مزیت اصلی این فناوری این است که ربات هر کجا که باشد به او نزدیک میشود و میتواند برای کمک به ایستادن از روی صندلی چرخدار پوشیده شود.
این پوشش بیرونی که WalkON Suit F1 نام دارد، وزن کل آن 50 کیلوگرم تخمین زده میشود و از آلومینیوم و تیتانیوم ساخته شده است.
هوان در حالی که WalkON Suit F1 را در مسابقه "Cybathlon 2024" به تن داشت، مدال طلا را به دست آورد.
این ربات با 12 موتور الکترونیکی کار میکند که حرکات مفاصل انسان را بر طبق حرکات مورد نظر کاربر، در حین راه رفتن شبیه سازی میکند.
لنزهای جلوی ربات به عنوان چشمهایی عمل میکنند که محیط اطراف را تجزیه و تحلیل میکنند، ارتفاع کشوها را تعیین میکنند و موانع را برای جبران کمبود توانایی حسی کاربران مبتلا به همیپلژی کامل تشخیص می دهند.