به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ”مهندس نصرالله جهانگرد” نمايندهي ويژهي رييس جمهور در طرح تكفا، در جلسهي تشريح طرح حمايت از بخشهاي خصوصي، با بيان اين مطلب اظهار داشت: اصل اين ايده كه دولت از مجموعهي بخش خصوصي حمايت كند سالهاست در بخشهاي مختلف كشور باب شده است كه به روشهاي مختلف انجام ميشود.
وي، افزود: ما با خيلي از دخالتهاي دولت مخالفيم اگر دولت خود را از بازار بيرون بكشد، كسب و كار سالم ميتواند رشد بيابد، اما چون در قسمتهاي مختلف، بخشهاي دولتي بزرگترين سهم را دارند به نوعي با عدم تعادل بازار مواجهايم.
وي، افزود: در بخش انفورماتيك، از ابتداي كار بخش دولتي حاكميت زيادي نداشته و بيشتر، بخشهاي غيردولتي در آن فعال بودند، لذا ايجاد قواعد و طرح سياستهاي مناسب در اين زمينه، همراه با كاهش دخالت دولت يك امتياز بزرگ است تا بازار به شكل معتدل كار خود را انجام دهد.
وي، با اشاره به طرح حمايت از بخش خصوصي، گفت: سال گذشته ”دكتر صديق” ريسك بزرگي را در اين زمينه پذيرفت، زيرا خارج كردن پول از خزانهي دولت در سيستمهاي دولتي كار مشكلي است.
وي، يادآور شد: تصورمان اين است كه يك مدل ارايه شد كه در حال تست مشترك آن همراه با بخش خصوصي هستيم و به عنوان مديران تصميمگير دخالتي در مورد كم يا زياد بودن ميزان وامها و يا ساير موارد نداريم.
وي، ادامه داد: اگر اين تجربه خوب مهندسي شده و عيبهاي آن شناسايي شود ميتواند به عنوان مدل الگو در ساير بخشهاي كشور مورد استفاده قرار گيرد. در اين زمينه ادعا نميكنيم كه عالم دهر هستيم بلكه خود ما نيز به دنبال مدلهاي بهتري هستيم.
وي، يادآور شد: به دنبال ايجاد يك فضاي سالم و سلامت در بازار كشور هستيم تا كار در اين بخش افق پيدا كند. در همين راستا مجموعهي اهداف ما در حوزهي حمايت از بخش خصوصي از نظر كمي، كامل انجام شده و آمار و ارقام نيز مشخص است. روشهاي اجرايي كه گاها به خوبي پيش نرفته بود با پرسهاي وارد شده كمي بهتر شده است و در اين راستا ذكر نقايص كار براي رفع مشكلات در سال 83 براي ما ذيقيمت است.
وي تصريح كرد: طبق صحبتهاي اوليهي انجام شده، 50 درصد بر اعتبارات سال 83 افزوده خواهد شد و اين رقم 20 ميليارد توماني براي وام در جهت توسعهي ICT نيز پيشنهاد شد كه فكر نميكنم محدوديتي در اين زمينه وجود داشته باشد.