جنگ قانونی این دو شرکت بزرگ میتواند نتیجه خاصی نداشته باشد. به عقیده کارشناسان برنده این رقابت میتواند قدرت بیشتری در زمینه صنعت تولید تلفنهمراه پیدا کند. گفتنی است اختلاف اصلی این دو شرکت مبتنی بر موضوع مجوزهای قانونی و هزینههایی است که شرکتها در برابر تعهدات پیشین خود به امضا رساندهاند.
گفته میشود مسؤولان این دو شرکت معتقدند که در خرید و فروش محصولات، عدالت طرفین لحاظ نمیشود و حقوق قانونی شرکتها پایمال شده است. دادگاه عالی بریتانیا در حال حاضر به عنوان مرجع قانونی برای رسیدگی به شکایات این دو شرکت تشکیل شده است.
مسؤولان شرکت سازنده تراشه Qualcomm بر این عقیده هستند که شرکت نوکیا باید از فروش گوشیهایی که در آنها از تراشههای این شرکت استفاده شده است، منع شود. گفته میشود شرکت نوکیا در استفاده از تراشههای این شرکت روی گوشیهای خود در مناطق اروپا و آمریکا مرتکب تخلفاتی شده است.
در این بین مسؤولان شرکت نوکیا مدعی هستند که شرکت Qualcomm از حق قانونی خود در فروش محصولات این شرکت، بیشتر سود برده است و این به نوعی گرانفروشی محسوب میشود. گفتنی است شرکت Qualcomm طی سال گذشته میلادی برای دفاع از حقوق قانونی و مجوزهای خود، نزدیک به 200 میلیون دلار خرج کرده است که پیشبینی میشود طی سال جاری با اختلافاتی که با شرکت نوکیا دارد، بیش از این مقدار هزینه کند.