ایتنا - وضعیت بودجه هم با فراز و نشیبی که برای وزارت ارتباطات داشت در نهایت رقم بیسابقه ۲۱۰۰ میلیارد تومان را به این وزارتخانه اختصاص داد.
علی شمیرانی – دوران گذار و تثبیت دولت از حیث انتصابها و تعیین تکلیف بودجه سرانجام به پایان رسید. هرچند که بعد از گزارش صد روز نخست دولت خبری از تداوم این رویه و ارایه گزارش صد روز دوم نشد، اما حالا به تعبیری ماه عسل دولت به پایان رسیده و وقت پیگیری جدی وعدهها و عملکرد دولت در عرصههای مختلف است.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اساس آمار تاکنون و قبل از وزارتخانههای دادگستری و امور خارجه با ۶۴ تغییر مدیریتی به عنوان سیزدهمین وزارتخانه کشور از لحاظ جابجایی شناخته میشود. از این رو به نظر میرسد عزل و نصبهای درون این نهاد دولتی به انتها رسیده و وزیر ارتباطات حالا تیم مدیریتی مورد نظر خود را در اختیار دارد.
وضعیت بودجه هم با فراز و نشیبی که برای وزارت ارتباطات داشت در نهایت رقم بیسابقه ۲۱۰۰ میلیارد تومان را به این وزارتخانه اختصاص داد. از نظر شناخت حوزه و برنامهریزی نیز وزارت ارتباطات مجموعهای از مدیرانی را در اختیار دارد که تقریبا همه آنها سالهایی طولانی در پستهای مختلف در وزارت ارتباطات مشغول به کار بودهاند که نخستین شواهد کامل بودن تیم مذکور را در اخذ بودجهای کلان و تصمیمهای اخذ شده تاکنون میتوان یافت.
این در حالیست که وزیر ارتباطات نیز وعدههای مهم و گستردهای را برای بهبود شرایط اینترنت، تعرفهها، ارتباطات سیار، ساختارها، مجوزها و زیرساختهای پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات در کشور داده که سال ۹۳ را به سالی مهم از حیث تحولات بنیادین در این حوزه تبدیل خواهد کرد. به عبارت دیگر حالا گوی و میدان در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
این در حالیست که با توجه به تیم مدیریتی و بودجه سطح انتظارات از این وزارتخانه که در سالهای اخیر عملکرد نامحسوسی داشت نیز بالا رفته و بسیاری از فعالان چشمانتظار برداشتن گامهایی بلند و البته سریع هستند.