به گزارش اینتا به نقل از cnet، یک کامپیوتر کوانتومی گوگل، که در اینجا بدون محفظه تبریدش نشان داده شده، چند لایه دارد که به صورت نزولی از بالا به پایین هستند، و هر یک تا یک دمای پایینتر خنک میشوند. لایه زیری، که در آن چیپهای رایانش کوانتومی قرار دارند، تنها کسری از یک درجه بالای صفر مطلق است.
همچنین به این مناسبت، لابراتوار رایانش کوانتومی گوگل لوگوی این شرکت را به علامت |>که در فیزیکی کوانتوم استفاده میشود مزین کرده است.
چیپ رایانش کوانتومی Sycamore گوگل
پردازنده Sycamore گوگل دارای دهها خط ارتباطی ریز برای ارتباط با دنیای بیرون است. این چیپ 54 کوبیت دارد، که واحد بنیادین برای ارتباط با دنیای خارج است. این چیپ 54 کوبیت دارد. که واحد بنیادین برای ذخیرهسازی و پردازش دادهها در یک کامپیوتر کوانتومی است.
کامپیوتر کوانتومی Sycamore گوگل
این کامپیوتر کوانتومی است که از پردازنده Sycamore 54 کوبیتی گوگل استفاده میکند که یک آزمایش که گوگل برای نشان دادن برتری کوانتومی استفاده کرد بر روی آن اجرا شد. این استوانه بزرگ برای نگهداری فوقالعاده سرد نگه داشتن این کامپیوتر استفاده میشود تا انرژی بیرونی در کار کوبیتهای فوق حساس اخلال ایجاد نکند.
کامپیوتر کوانتومی گوگل از 216 کانال از کابلهای کواکسیال برای ارتباط با کوبیتها استفاده میکند. بسته به اینکه چه تحقیقی در حال اجرا باشند اتصال برخی از آنها را میتوان قطع کرد.
خطوط کامپیوتر کوانتومی گوگل در اینجا با هدف ارائه توضیحات کشیده شدهاند. این کابلهای کواکسیال فوقالعاده گران هستند، به طوری که هر قسمت (سگمنت) 2 فوتی 1000 دلار قیمت دارد.
هر خط در اینجا سیگنالهای الکترومغناطیسی مورد استفاده برای کنترل رایانش و خواندن دادهها از کوبیتهایی که دادهها را پردازش میکنند ارسال میکند.
گوگل چیپ رایانش کوانتومی Sycamore خود را از دو قطعه به هم متصل شده میسازد. در سمت چپ اینترفیس کنترلر برای ارتباط با دنیای خارج قرار دارد؛ در سمت راست المان چیپ قرار دارد که کوبیتهایی در آن قرار گرفتهاند که پردازش دادهها را انجام میدهند. اگر با دقت نگاه کنید میتوانید کلمه Google را که با نقاط ریز ایریدیوم در وسط نوشته شده ببینید.
در بالای این کامپیوتر رابطهای ارتباطی و تجهیزاتی برای پمپاژ خنککننده هلیوم مایع به داخل ماشین قرار دارد.
شما نمیتوانید بیشتر اجزاء کامپیوتر کوانتومی را به صورت آماده و راحت خرید کنید، به همین خاطر گوگل آنها را طراحی و سرهمبندی میکند، از جمله چیپ Sycamore. در اینجا پژوهشگری به نام جیمی چن نشان میدهد چگونه دو چیپ جداگانه (یکی برای نگهداری 54 کوبیت و دیگری برای کنترل آنها) به هم پیوند خوردهاند.
گوگل امیدوار است المانهایی مانند این بورد کنترل ارتباطی مورد استفاده برای ارسال سیگنالها به کوبیتها را مینیاتوریزه کند. مینیاتوریزه کردن، با توجه به تعداد کوبیتها، ضروری است.
چیپ رایانش کوانتونی Sycamore گوگل 54 کوبیت در یک آرایه دوبعدی دارد. اجرای یک برنامه بر روی این چیپ به معنای تغییر کوبیتها است. این مجسمه نمادی از حالتهای مختلف کوبیتها با لایههای مختلف با گذر زمان است.
گوگل پیشبنی میکند که کامپیوترهای کوانتومی با افزایش تعداد کوبیتهای پردازش دادهها و با کاهش خطاها بهبود چشمگیری پیدا کنند.