به عقيده کارشناسان امنيتي، از آنجا که مايکروسافت قبلاً کنترل بيش از 90 درصد بازار جهاني نرمافزار را تحت کنترل خود داشته، هکرها نيز علاقه خاصي به پلتفرم ويندوز نشان ميدادهاند.
در واقع آنها مطمئن بودند که به سوي اهداف فراوان و ارزشمندي شليک ميکنند.
Cameron Hotchkies يک محقق امنيتي و کارشناس شناسايي حفرههاي نرمافزاري ميگويد که رايانههاي مکينتاش در حال رشد در بازارها هستند و به همين نسبت آرام آرام توجه هکرها را به سوي خود جلب کردهاند.
اين محقق عضو تيمي است که با مطالعه برنامهنويسي حفرهها و توليد وصلههاي اصلاحي، مي كوشد راه را بر سوءاستفاده هکرها از آسيبهاي نرمافزارها خصوصاً برنامههاي اپل سد کند.
Hotchkies گفت که امسال در کنفرانس DefCon استفاده از لپتاپهاي مکينتاش، رشد چشمگيري داشته است.
يادآور ميشود کنفرانس DefCon يک همايش ساليانه است که طي آن کارشناساني از سراسر جهان گرد هم ميآيند و در مورد حفرههاي مربوط به ابزار الکترونيکي روز، جلسات مختلفي برگزار مينمايند.
حضور هزاران کاربر و متخصصي که امسال در کنفرانس DefCon در مورد هک کردن نرمافزارهاي اپل گفتوگو مي کردند، نکته قابل توجهي بود که در نشستهاي قبلي سابقه نداشته است.
به گزارش MacNN در اين خصوص يک مشکل ديگري نيز وجود دارد و آن اين است که بعضي از توسعهگرها با اين هدف که نرمافزارهاي توليد خود را در رايانههاي اپل نيز فعال کنند، اقدام به بازآفريني محصولات خود مينمايند؛ در حالي که اين عده بعضاً به دليل عدم آشنايي با پلتفرم اپل، ممکن است در طراحي مولفه هاي امنيتي خاص آن ناتوان باشند.
دقيقاً در همين مواقع است که ميتوان سروکله هکرها را به وضوح مشاهده کرد!
Hotchkies با اشاره به اين که توسعهدهندگان ويندوز (windows developers) در فضايي متفاوت با پلتفرم اپل کار کردهاند، گفت که بازآفريني اين محصولات جهت هماهنگي با مکينتاش، ممکن است به خلق حفره هاي جديدي بيانجامد که در نهايت امنيت محصول را خدشهدار مي سازد.
گفتني است بر خلاف ادعاهايي که وجود دارد، در دو سال اخير هيچ حملهاي به محصولات Mac OS X انجام نشده است.