محمد کرم پور در گفتوگو با موبنا اظهار داشت: شمار اعضای کمیسیون تنظیم مقررات مشکلی ندارد و برطبق مصوبه شورای امنیت دو نفر به اعضای این کمیسیون اضافه شده است.
وی در پاسخ به اینکه آیا یک عضو میتواند دو رای در کمیسیون داشته باشد افزود: این موضوع غیرقانونی است و چنین حرکتی امکان ندارد و در هیچ کمیسیونی یک عضو نمی تواند دو رای داشته باشد.
کرمپور همچنین در پاسخ به این پرسش که اکنون ایشان به عنوان رییس سازمان تنظیم مقررات در دو سمت دبیر وعضو صاحب نظر در کمیسیون حضور دارد تصریح کرد: این موضوع منافاتی با قانون ندارد و ممکن است یک فرد چندین سمت داشته باشد، ولی هیچ عضوی نمیتواند دو رای داشته باشد.
رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در این زمینه هفته گذشته اعلام کرد: کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات هر چه زودترباید عضو جدید خود را معرفی کند.
به گفته علی مطهری براساس قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات، یک عضو نمیتواند در کمیسیون دو رای داشته باشد.
براساس ماده 5 و 6قانون وظایف اختیارات ووزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات از افراد زیر با استفاده معاونت امور مخابراتی و اداره کل ارتباطات رادیویی تشکیل میشود،ر یاست کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات بر عهده رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و محمد کرم پور، معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دبیری این کمیسیون را عهدهدار است.
درهمین حال محمد مهدی نژاد نوری و مسعود اخوان فرد دو تن از سه عضو صاحبنظر این کمیسیون هستند.
محمد رضا مرادی شهنی نماینده سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور هم دیگر عضو این کمیسیون است. مهدی مرجانی نیز به عنوان نماینده وزارت اموراقتصادی و دارائی با معرفی وزیر امور اقتصادی و دارائی در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات عضویت دارد.
درهمین حال دونماینده از وزارت اطلاعات و ستاد کل نیروهای مسلح نیز دراین کمیسیون حضور دارند.
مطابق با قانون، شمار اعضای هیچ کمیسیون و شورایی برای رای گیری نمیتواند زوج باشد چرا که در این شرایط رای گیری غیرممکن خواهد بود، این درحالیست که هم اکنون شمار اعضای کمیسیون تنظیم مقررات هشت نفرو زوج میباشد.
بر اساس جهت گیری های برنامه چهارم توسعه، برای رفع انحصار در سرمایهگذاری، تنظیم روابط اقتصادی و حقوقی و تقویت رقبای غیردولتی سرمایهگذار، کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در کشور تاسیس شد.
کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به منظور برقراری فضای رقابتی در سرمایهگذاری و بهرهبرداری، توانمند سازی رقبای غیردولتی، تنظیم روابط اقتضادی، حقوق و داوری نهایی در هر بخش اقتصادی با شرایط نسبتا انحصاری تشکیل شد.