وزیر ارشاد: در فیسبوک هم میتوان ارشاد کرد و هم گمراه
ایتنا - علی جنتی: فیس بوک شبکه اجتماعی محسوب میشود که میشود در آن ارتباط مفیدی را برقرار کرد اما در عین حال دامها و زیانهای زیادی را نیز دارد.
علی جنتی در حاشیه مراسم بزرگداشت نلسون ماندلا در جمع خبرنگاران درپاسخ به این پرسش که چه برنامهای برای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن لازم است، گفت: بحث فرهنگ عمومی که مطرح شده بخشی از مقابله با تهاجم فرهنگی است.
به گزارش ایتنا از ایرنا وی ادامه داد: تحمیل استحالههای فرهنگی، تغییر نمادهایی که مشاهده می شود، تاثیرات خارجی بر زبان فارسی، هجمه های ضداخلاقی ماهوارهها و حتی اینترنت بخش های دیگری از جنگ نرم است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ایجاد مصونیت فرهنگی و فکری در جامعه را یکی از راههای مقابله با تهاجم فرهنگی دانست و افزود: میتوان با واکسیناسیون کردن فرهنگی از سنین پایین و حتی از دوران حضور کودکان در مهدهای کودک، مانع بمباران هجمههای دشمن از بیرون شد و اثرگذاری آن را از میان برد.
در شبکههای اجتماعی هم میتوان ارشاد کرد هم میتوان گمراه کرد جنتی درباه فیس بوک نیز اظهارداشت: فیس بوک شبکه اجتماعی محسوب میشود که میشود در آن ارتباط مفیدی را برقرار کرد اما در عین حال دامها و زیانهای زیادی را نیز دارد.
وی افزود: اگر امروز نگاه کنید برخی از روابط که هم اکنون در شبکههای اجتماعی حاکم میباشد نامناسب است و تاثیرات منفی دارد.
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، شبکههای اجتماعی همانند فیس بوک را همانند یک تلفن دانست و گفت: همه چیز میتوان در آن گفت؛ هم میتوان حرفهای خوب و هم میتوان حرفهای نامناسب زد؛ هم میشود ارشاد کرد و هم میتوان گمراه کرد زیرا یک وسیله ارتباطی است.
جنتی مطالب عنوان شده از سوی وی درباره فیس بوک را مورد اشاره قرار داد و گفت: آن صحبتها عقیده شخصی خودم درباره این شبکه اجتماعی بوده است.
وی ادامه داد: اما از لحاظ قانون ما تابع قوانین کشور هستیم و در این باره کمیته مصادیق مجرمانه که ما عضو آن هستیم، تصمیم گیری مینماید.
اینترنت جنگ نرم نیست ، اینترنت به هیچکس (حتی شما دوست عزیز) تعلق ندارد ، و متعلق به بشریت است ،
اینترنت یعنی ، هرکس فرهنگ غنی تری دارد ، عامل تعامل فرهنگی و هرکس فرهنگ ضعیف تری دارد عامل یادگیری از فرهنگ های دیگر خواهد بود .
اینترنت یعنی برداشته شدن مرزهایی که آدمهایی به زور برای من و شما گذاشته اند .
دانشمندان کامپیوتر پیش بینی کردند که تا ده سال آینده سیستم فیلترینگ معنایی نخواهد داشت و کلیه اطلاعات مابین سیستم کاربر و مقصد رمز گذاری خواهد شد.
اون موقع یا باید اینترنت کلا تو ایران برچیده شود یا مسوئلین محترم بیاند و همونطوری که نگاه خودشون رو نسبت به دستگاه ویدئو، بازی شطرنج، ورزش بوکس و و و.... خیلی چیزای دیگه تغییر دادند نسبت به این دهکده جهانی هم تغییر دهند.